Hoe doe je een Pilates Push-up met Chloe de Winter| Goed+Goed

WHoewel er vele manieren kunnen zijn om een ​​ei te kraken, hebben sommige activiteiten, zoals push-upvariaties en het scheren van je billen, een “goede” en een “verkeerde” manier. deze aflevering van De goede weg raakt aan een oefening die in de eerste categorie valt. Daarin demonstreert Chloe de Winter, oprichter van Go Chlo Pilates, hoe je een Pilates push-up doet.

“Er zijn veel verschillende soorten push-ups”, zegt ze (de definitieve ranglijst vind je hier). “Maar vandaag ga ik je meenemen door wat de meer traditionele Pilates-push-up is, wat meer een op triceps gerichte push-up is.”

Ten eerste bespreekt ze de veelgemaakte fouten die ze mensen ziet maken bij het doen van een Pilates-push-up, waaronder het niet beheersen van de beweging terwijl je naar beneden gaat, ellebogen die wijd gaan en geen neutrale ruggengraat hebben. Dan legt ze uit hoe ze het moet doen de goede weg.

Hoe doe je een Pilates push-up?

1. “De opstelling is super belangrijk omdat een Pilates-push-up slechts een plank is die beweegt”, zegt de Winter. Begin op de grond met je handen onder je schouders en je knieën op de grond. Doe een kleine stap naar achteren met je knieën en verplaats dan je gewicht naar voren zodat je schouders boven je polsen zijn. “We hebben deze verbinding via onze kernspieren, in plaats van alleen door de lage rug naar beneden te dumpen. Denk aan het scheppen van het stuitje eronder en aangrijpen door de kernspieren.”

2. Het volgende waar u aan moet denken is de plaatsing van de elleboog. “Als je naar beneden gaat, denk dan aan de ellebogen die naar achteren wijzen”, zegt de Winter. “Denk aan de armen die grazen ter grootte van de ribben.” Ze voegt eraan toe dat je ellebogen van nature uit willen spreiden, maar om je triceps te richten, moet je ze dicht bij je lichaam houden. “Het is niet verkeerd, het is gewoon een ander soort push-up”, zegt ze. Je kunt een kleinere, halve versie van de beweging doen, of je kunt je borst op de grond laten zakken.

3. Terwijl je je lichaam laat zakken, moeten je hoofd en nek naar beneden gaan in lijn met je ruggengraat – je moet niet leiden met je hoofd. “Denk eraan om het hoofd op te tillen, de kin een beetje in te trekken en met de borst te leiden als je naar beneden komt”, zegt de Winter. “En terwijl je kracht opbouwt, kun je deze beweging groter maken met die hoofd- en nekcontrole.”

4. Sluit tot slot je adem aan. Adem in als je naar beneden gaat en adem uit als je weer omhoog gaat.

De Winter doet de demo op haar knieën, maar je kunt deze beweging ook op je tenen uitvoeren (misschien wil je werken aan het perfectioneren van je vorm in de aangepaste versie, en dan dingen opvoeren met de volledige expressie van de oefening naarmate je sterker wordt) . Druk op afspelen in de video hierboven om haar tips in actie te zien.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.