Hier leest u hoe uw persoonlijke planeten uw relaties beïnvloeden

EENstrologisch gezien heeft elke planeet een andere betekenis – Mercurius is bijvoorbeeld de planeet van communicatie en Jupiter is de planeet van geluk. En de hemellichamen die het dichtst bij de aarde staan, die bekend staan ​​als onze persoonlijke planeten, hebben de neiging om een ​​sterker dagelijks effect te hebben op mensen en hun relaties met anderen, vanwege hun nabijheid.

Persoonlijke planeten met betrekking tot relaties is een concept dat wordt besproken in Wat is je teken?, het onlangs verschenen boek van astrologie-app Sanctuary. Die persoonlijke planeten die het meest ter discussie staan, zijn Mercurius, Venus en Mars. Astroloog Rachel Lang zegt dat ze betrekking hebben op respectievelijk hoe we conceptualiseren en communiceren, de dingen die we waarderen in het leven en hoe we onze doelen bereiken.

Met dit in gedachten is het de sleutel om je Mercurius-teken, Venus-teken en Mars-teken te kennen. Zoals Haley ED Houseman, creatief directeur van Sanctuary – die toezicht hield op de totstandkoming van het boek en astrologie studeert – zegt, kan deze informatie over je persoonlijke planeetplaatsingen je helpen om het beste uit jezelf te halen in je relaties. Wanneer je je planeetplaatsingen in relaties contextualiseert, werk je met de energie van je geboortehoroscoop, in plaats van je wielen te laten draaien om toegang te krijgen tot bepaalde sterke punten die je zou kunnen hebben. denken zijn op dit moment noodzakelijk, zegt Houseman. (Om de plaatsing van uw persoonlijke planeten te vinden – ook wel de tekens waarin die planeten zich bevinden – voert u uw datum, tijd en geboorteplaats in uw favoriete astrologie-app of een online generator zoals deze in.)

Blijf lezen om te ontdekken hoe Lang en Houseman zeggen dat de persoonlijke planeten van mensen verband houden met hun relaties.

Wat elke persoonlijke planeet betekent voor relaties

kwik

“Mercurius regeert beweging en stroom, daarom regeert het zowel communicatie als reizen”, zegt Houseman. “Het wordt geassocieerd met… de tastbare manieren waarop je communiceert – je teksten, je e-mails, je Twitter. Maar het bepaalt ook hoe je jezelf uitdrukt in je lichaamstaal en hoe je je uitdrukt in de manier waarop je relaties benadert.”

“Mercurius bepaalt hoe je jezelf uitdrukt in je lichaamstaal en hoe je je uitdrukt in de manier waarop je relaties benadert.” —Haley ED Houseman, creatief directeur, Sanctuary

Dit heeft natuurlijk betrekking op hoe een persoon een bericht zou kunnen afleveren, maar het strekt zich ook meer praktisch uit tot: wat waar ze het over hebben en waarin ze geïnteresseerd zijn, zegt Lang. “Communicatie is zo’n essentieel onderdeel van relaties, [and] Als we naar Mercurius kijken, kunnen we begrijpen hoe we de taal van onze partner of onze vriend moeten spreken”, zegt Lang. “Het heeft ook te maken met onze eigen interne dialoog: Hoe denken we over [and talking to] onszelf?”

Deze door Mercurius aangedreven combinatie van interne en externe dialoog biedt het potentieel om communicatiekloven te overbruggen, zolang u zich bewust bent van uw Mercurius-teken en het teken van je geliefde (dat je ook kunt controleren via een astrologie-app of online generator), zegt Lang. Het teken waarin Mercurius staat, geeft aan op welke manier mensen informatie kunnen verwerken, voegt Lang toe.

Iemand met Mercurius in Leeuw kan bijvoorbeeld dramatisch vertekenen door de manier waarop ze zichzelf uiten en verhalen vertellen, zegt Lang. Ondertussen hebben mensen van Mercurius in Steenbok de neiging om meteen ter zake te komen. Wanneer deze twee tegengestelde tekens zich bewust zijn van hun verschillen, voegt Lang eraan toe, kunnen ze elkaar helpen afstand te nemen van hun respectievelijke uitersten en een meer evenwichtige benadering van communicatie te vinden.

Venus

Astrologisch gezien vertegenwoordigt Venus hoe we liefde in ons leven aantrekken en is ook de planeet van eigenwaarde, zegt Lang. “Als we naar Venus kijken in de context van relaties, kan het ons helpen begrijpen hoeveel we het gevoel hebben dat we liefde verdienen. Het heeft te maken met wie we onszelf zien aantrekken. Gaan we daten of gaan we iemand aantrekken die gelijk is?”

Houseman voegt eraan toe dat Venus ook bepaalt wat mensen esthetisch aangenaam vinden, hoe ze zich mogen gedragen als ze verliefd zijn en wat hen plezier geeft – wat volkomen logisch is in de context van persoonlijke planeten en relaties.

Voor een voorbeeld van hoe dit zou kunnen uitpakken, overweeg iemand die een Venus in Kreeft en Venus in Boogschutter is. Venus in Kreeft-mensen willen misschien relaties koesteren, zegt Lang. “Vaak is er het gevoel je te willen voeden, en ze zijn wat gereserveerder in termen van hoe ze een relatie nastreven, omdat ze een gevoel van veiligheid willen”, wat een kenmerkende eigenschap van Kreeft is. En voor Venus in Boogschutter-mensen, die misschien van een gevoel van vrijheid houden, zijn de ideeën van verandering en variatie wat aantrekkelijk is. “Ze willen een beetje avontuur in relaties”, wat tegengesteld lijkt aan de behoefte van Kreeft aan stabiliteit.

Dat gezegd hebbende, het hebben van verschillende Venus-plaatsingen betekent niet dat de relatie gedoemd is te mislukken. Het betekent gewoon dat “er een balans moet zijn tussen” hoeveel tijd mensen besteden aan dingen die ze leuk vinden en hoeveel tijd ze besteden aan dingen die anderen leuk vinden, zegt Lang.

Mars

“Mars kijkt naar onze lichamelijkheid, onze vastberadenheid en hoe we opgewonden, opgewonden of boos worden”, zegt Houseman. Omdat emoties zo’n drijvende kracht zijn in relaties (en in ons leven in het algemeen), is het logisch dat deze persoonlijke planeet een impact zou hebben op de connecties van mensen.

“Mars is onze passieplaneet”, zegt Lang, eraan toevoegend dat het betrekking heeft op onze seksuele energie (in tegenstelling tot de invloed van Venus die sensueler en emotioneler is). Deze vurige planeet is ook een indicatie van hoe een persoon zich gedraagt ​​tijdens een conflict, inclusief of ze passief-agressief zijn en of ze gezonde grenzen kunnen stellen, voegt Lang toe.

Wanneer de Mars-tekens van mensen in een relatie tegengesteld zijn, zoals bijvoorbeeld Mars in Weegschaal en Mars in Ram, kan dit zowel hun seksuele energie als hun argumenten beïnvloeden. “Mars is echt blij en waardig in Ram omdat het dat teken regeert”, zegt Lang. “Mars in Ram” [people] zijn erg pittig en zeer comfortabel met hun eigen seksuele driften en verlangens. Er zit veel passie bij die plaatsing.” Mensen met Mars in harmonie-liefhebbende Weegschaal, zegt Lang, “zijn erg bezig met het oplossen van conflicten en het bewaren van evenwicht. Iemand met Mars in Ram zou de aanstichter kunnen zijn, en Mars in Weegschaal zou kunnen proberen te bemiddelen bij welke uitdagingen dan ook.’ Ongeacht die obstakels, voegt Lang eraan toe, “dit is een zeer gepassioneerde verbinding.”

Onze geboortehoroscopen kunnen ons zoveel over onszelf vertellen, dus het is logisch dat we naar de grafieken van anderen kunnen kijken om meer over hen te begrijpen. En als je wilt zien hoe die twee kunnen worden gesynthetiseerd, kan het kijken naar je respectieve persoonlijke planeten een goed inzicht geven in de dingen die jullie allemaal waarderen, zodat je op de juiste manier compromissen kunt sluiten.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.