Hier leest u hoe u uw Pilates-fietsvorm nog beter kunt maken

tHet deel van de Pilates-les wanneer je zweet en probeert niet op de klok te kijken, lijkt altijd te zijn wanneer de instructeur (IRL of virtueel) je de fiets laat proberen. Je weet wel, om je kracht te testen (zowel emotioneel als fysiek). Soms voel je je door de beweging als een schildpad die op zijn rug wordt gekanteld en uit alle macht probeert zichzelf op te richten. Maar als je daar zin in hebt, zijn er manieren om je vorm te verbeteren. Deze veranderingen kunnen u helpen meer controle te krijgen en u daadwerkelijk te richten op de spieren die u probeert aan te spreken. Als je klaar bent om dat gevoel van een vastzittende schildpad te verminderen, heb je geluk. In deze recente aflevering van De goede wegChloe De Winter, Pilates-instructeur en oprichter van Go with Chlo, begeleidt je bij het precies goed doen van de Pilates-fietsbeweging.

Laten we eerst beginnen met de “don’ts”. De Winter ziet mensen vaak zo snel met hun benen trappen dat het hun vorm negatief beïnvloedt. Veel mensen worden misschien overweldigd door deze uitdagende pose, maar versnellen is niet de oplossing om er doorheen te komen, zegt ze. Als u supersnel trapt, kan uw bovenlichaam draaien, draaien en van de grond komen. De beweging is niet bedoeld om u uw hele lichaam te laten draaien. De Winter adviseert om je bekken waterpas en plat tegen de grond te houden en je core aan te spannen terwijl je elk been optilt. Er moet een lichte verschuiving zijn tussen uw zijden wanneer u de benen afwisselt, maar uw bekken en onderrug moeten op de grond blijven.

De Winter ziet ook studenten die hun handen achter hun nek houden en te hard trekken. Dit trekt het hoofd verder naar voren dan nodig is. Je handen achter je hoofd plaatsen is meer een stabilisatietechniek die je helpt je te concentreren op het gebruik van je kern en benen om de beweging uit te voeren. Om dit te corrigeren, stelt De Winter voor om je voor te stellen dat je handen alleen maar rusten zoals op fietshandvatten. Je benen en kern staan ​​hier echt centraal, en hun kracht kan je verrassen – als je eenmaal de vorm hebt aangenomen.

Klaar om dit eens te proberen? Het enige wat je nodig hebt is een mat en wat comfortabele kleding om deze fiets op gang te krijgen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.