Hier leest u hoe u avocado’s maandenlang rijp kunt houden – serieus

lAls je op zoek bent naar stevige producten die lang goed blijven, dan zijn avocado’s dat wel niet het. Het ene moment liggen ze rijp en eetklaar op je aanrecht, dan kijk je even weg en zijn ze helemaal verrot, voor de prullenbak. Om te zeggen dat dit frustrerend is, zou een understatement zijn. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om ze maandenlang perfect groen te houden? Ja, u leest het goed. Maanden.

Bethany Ugarte van Lilsipper gebruikt al jaren dezelfde hack – en het blijft haperen. Je weet waarschijnlijk dat je gepureerde avocado in een ijsblokjesvorm kunt invriezen voor later gebruik, maar je kunt natuurlijk ook hele ongeschilde avocado’s invriezen. Nadat ze een avocado die twee maanden was ingevroren (hoewel het werkt tot vier) onder wat heet water en vervolgens een tijdje op het aanrecht had laten staan, sneed ze hem open en onthulde een perfect rijpe vrucht die eruitzag alsof ze net gekocht bij de supermarkt.

De bevroren avocado die ze maanden later schilde was een mooiere, smakelijkere tint groen dan de laatste verse waarin ik sneed. Het lijkt erop dat het tijd is om wat meer ruimte in de vriezer te maken.

Als je je geliefde avocado’s maandenlang rijp wilt houden, lees dan hier wat Ugarte aanbeveelt.

Hoe u uw avocado’s maandenlang vers houdt

  1. Leg je avocado’s in de vriezer als ze op het gewenste rijpheidsniveau zijn.
  2. Als je klaar bent om hem te gebruiken, laat hem dan onder heet water lopen en laat hem ongeveer 30 minuten op je aanrecht staan.
  3. Zodra u uw vingers erin kunt drukken, snijdt u de huid in vieren met een mes.
  4. Als je de schil eraf haalt, vind je een verse, rijpe en romige avocado die je in elk gerecht kunt gebruiken.

Dit zijn alle voordelen van avocado’s die je moet kennen:

Wil je een paar nieuwe manieren om al die avocado’s te gebruiken die je gaat invriezen? Probeer deze romige, veelzijdige avocado-aioli die de smaak van elke maaltijd verbetert. Leer dan hoe je avocado’s kunt gebruiken om je favoriete desserts zoveel gezonder te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.