Hier leest u hoe de sterrenbeelden vechten en hoe u daarmee omgaat

Wof het nu in je persoonlijke, professionele of romantische leven is, conflicten zijn vrijwel onvermijdelijk. En omdat het astrologische teken van een persoon iets kan vertellen over hun persoonlijkheidskenmerken, kan het leren hoe de sterrenbeelden vechten, helpen bij een solide strategie voor het oplossen van eventuele conflicten.

Volgens astrologen is het controleren van iemands zonneteken (waar je in een dagelijkse horoscoop meestal naar leest) niet per se de beste indicator van de manier waarop ze door uitdagingen navigeren. Aangezien Mercurius, de planeet van communicatie, zo integraal deel uitmaakt van de manier waarop we dingen uitpraten, is dat de planeet die het best wordt geassocieerd met het de-escaleren van een gevecht. (Om uw Mercuriusteken te vinden, voert u de tijd, datum en locatie van uw geboorte in en in een astrologie-app of online geboortehoroscoopgenerator.)

“Als je naar iemands Mercuriusteken kijkt, krijg je een idee van hoe ze hun gedachten verwerken.” —astroloog Monisha Holmes, MSW

“Als je naar iemands Mercuriusteken kijkt, krijg je mogelijk een idee van hoe ze hun gedachten verwerken en wat ze zouden kunnen waarderen”, zegt astroloog en maatschappelijk werker Monisha Holmes, MSW. Het teken waarin de Mercurius van een persoon zich bevindt, kan u ook een aanwijzing geven over hoe zij denken dat anderen conflicten moeten conceptualiseren.

Lees verder om te leren hoe Holmes zegt dat iemand vecht op basis van hun Mercuriusteken.

Hieronder leest u hoe de sterrenbeelden vechten (en hoe u conflicten met elkaar kunt oplossen), op basis van hun Mercurius-plaatsing

RAM

Als de vurige Ram de waarde van een probleem niet inziet, zijn ze misschien niet geïnteresseerd in het oplossen van een conflict eromheen. Om die reden, wanneer je vrede probeert te sluiten met de ram, wil je ze eerst duidelijk maken dat resolutie belangrijk voor je is.

“Ze kunnen misschien niet altijd begrijpen waarom iemand hen benadert met een bepaald conflict, dus het eerste is om die waarde in te stellen, en hopelijk zal dat hen doen beseffen: ‘Oh, dat zou belangrijk voor me moeten zijn’. ‘, zegt Holmes.

stier

Omdat er veel voor de stier nodig is om hun perspectief te veranderen, wil je, wanneer je vecht met het aardeteken Stier, eerst de bereidheid tonen om te begrijpen waar ze vandaan komen. Dat gezegd hebbende, zelfs als Stier langskomt om jouw kant van de dingen te zien, zullen ze het er zeker niet mee eens zijn, dus je kunt er baat bij hebben om ermee in te stemmen om het oneens te zijn.

tweeling

Gemini wordt geregeerd door Mercurius en denkt graag hardop tijdens gevechten, wat veel geduld vereist van degenen die een conflict met hen willen oplossen. “Het is gemakkelijker om met Tweelingen samen te werken als je een goede vriend of geliefde bent”, zegt Holmes. Daarom stelt ze voor om een ​​beroep te doen op het feit dat je dicht bij hen staat, het probleem aan te geven en dan open te staan ​​voor Tweelingen zich uiten. (Lees: als je eenmaal je twijfel hebt uitgesproken, laat Gemini dan ononderbroken reageren.)

Kanker

Vanwege hun verzorgende essentie oriënteren kanker zich vaak rond anderen, zegt Holmes, en het ligt niet echt in hun aard om te vechten. In plaats daarvan doen ze hun best in hun dagelijkse interacties om conflicten te vermijden, zegt Holmes. Als je echter merkt dat je last hebt van een Kreeft, laat ze dan zien dat je ze kent en om ze geeft – en herinner hen eraan dat ze geen last voor je zijn.

Leeuw

Als er een gevecht gaande is, verwerkt Leo dingen in hun hoofd voordat hij ze uitspreekt met andere mensen, zegt Holmes. “Ze proberen ook te anticiperen op de behoeften van mensen, zodat ze geen conflicten hoeven te hebben”, voegt ze eraan toe. Plus, als Leos weten dat ze iets verkeerd hebben gedaan, verontschuldigen ze zich meestal snel. Aangaande met hoe dit sterrenbeeld vecht, er kan wat tegenwerking zijn als ze niet het gevoel hebben dat ze een fout hebben gemaakt.

maagd

Een uitdaging die je tegen kunt komen als je met een Maagd vecht, is dat ze niet echt hun gedachten delen, zegt Holmes, wat het moeilijk kan maken om conflicten op te lossen. Er kunnen twee dingen gebeuren met een Maagd: ze verwachten het conflict niet omdat ze denken dat ze alles al goed hebben gedaan, of ze hebben misschien lage verwachtingen van zichzelf en nemen een houding aan van “je wist waar je aan begon”, zegt Holmes. . Dus als je Maagd benadert om iets op te lossen, stelt Holmes voor dat je “redelijk en kalm bent. Er is een niveau van evenwicht dat belangrijk is voor Maagd. Er is geen uithalen of een dwaas doen.”

Weegschaal

De harmonieuze aard van Weegschaal kan betekenen dat ze hun emoties voor zichzelf houden in plaats van ze te uiten en conflicten te riskeren, zegt Holmes. Ze houden ervan om voor mensen op te komen en ervoor te zorgen dat er voor ze wordt gezorgd, maar sommige mensen worden onvermijdelijk buitengesloten. Als jij dat bent, kan een beetje empathie een lange weg gaan, omdat het in evenwicht houden van dingen iets is waar Weegschaal moeite mee heeft als ze te veel ballen in de lucht hebben, zegt Holmes.

Schorpioen

Weten dat Schorpioen zeer oplettend is, is de sleutel om met hen om te gaan. “Als je bij een Schorpioen komt” [in a fight]je moet er ook rekening mee houden dat ze je waarschijnlijk de hele tijd aan het bestuderen waren, dus ze zullen een antwoord krijgen”, zegt Holmes. Net als Weegschaal houdt Schorpioen van balans – en soms betekent dat dat ze je weet hoe je ze ook onrecht hebt aangedaan.Het is een goed plan om conflictoplossing met een Schorpioen te benaderen als een groeikans, omdat het teken allemaal over dood, wedergeboorte en transformatie gaat.

boogschutter

Volgens Holmes gelooft vrijheidslievende Boogschutter, net als Maagd, dat er een noodzakelijk niveau van fatsoen is, ongeacht of mensen vechten of niet. Daarom kunnen anderen ze als koud of hard beschouwen. Om het beste om te gaan met hoe dit sterrenbeeld vecht, is het misschien beter om ze eerst te laten weten hoe je je voelt, maar sla het geschreeuw zeker over. “Vanaf dat moment zullen ze waarschijnlijk met u samenwerken om het conflict op te lossen”, zegt Holmes.

Steenbok

“Wat moeilijk is aan Steenbok, is dat ze een beetje ongevoelig kunnen zijn”, zegt Holmes. Als het doelgerichte teken van de dierenriem wil Steenbok dat de meeste dingen een praktisch doel hebben en een ingebakken niveau van volwassenheid hebben, ook met gesprekken. “Steenbok zal luisteren, en dan zal Steenbok reageren”, zegt Holmes, eraan toevoegend dat de chat op een formeel debat kan lijken (probeer ze dus niet te onderbreken als ze praten).

Waterman

Het is het beste om een ​​Waterman meteen op de hoogte te stellen van een conflict, omdat ze het probleem op een later tijdstip misschien moeilijk kunnen zien. (Denk: “Nou, waarom heb je niet eerder iets gezegd?”) Het goede nieuws is dat Watermannen interesse hebben in de perspectieven van anderen en openstaan ​​voor fouten. Het minder goede nieuws, zegt Holmes, is dat hun luchttekenkarakter betekent dat je ze er misschien voorzichtig aan moet herinneren.

Vissen

“Soms begrijpt Vissen gewoon niet waar een ander vandaan komt. Het concept van conflict is misschien absoluut vreemd voor hen’, zegt Holmes, eraan toevoegend dat dit onderwerp misschien opnieuw moet worden bekeken. Om een ​​gevecht met Vissen op te lossen, is het belangrijk om hen te helpen begrijpen waarom het belangrijk voor je is. De altijd empathische Vissen wil te begrijpen, dus het is belangrijk om niet neerbuigend tegen ze te praten.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.