Hier is een langzame, gestage yogatraining die je overal kunt doen

Als je gestrest en druk bent en tegen die muur van 15:00 uur aanloopt, kan het helpen om te stoppen, te laten vallen en te rollen, maar niet in de zin van een brandoefening. In plaats daarvan kunt u een snelle, gemakkelijk overal te doen training proberen om uw bloed te laten stromen en uw humeur te verbeteren. Lichaamsbeweging heeft zoveel voordelen en een daarvan is zeker dat het een slechte dag een boost kan geven, of een al goede dag kan verbeteren. Soms komt het licht van de zon door je gordijnen als je wakker wordt en dat zou zonde zijn niet om in een yogabroek te glijden en wat ontspannende yogahoudingen of Pilates te doen. Dus als dit je aanspreekt, heb je geluk. In de meest recente aflevering van Good Moves neemt Pilates-instructeur Traci Copeland je mee door een kalmerende, ontspannende en verjongende yoga-workout die je echt overal kunt doen.

Als je iemand bent die tijd nodig heeft om momentum op te bouwen, dan is dit de perfecte training voor jou. Copeland begint met een langzame, gestage opeenvolging van yogahoudingen voor beginners. Copeland moedigt je aan om dit in je eigen tempo te doen, de bewegingen te volgen, maar te pauzeren en te ademen zoveel je wilt. Ze laat je naar krijger I gaan, neerwaartse hond, zonnegroet, terug naar krijger I en naar krijger II.

Alleen omdat deze training langzaam en stabiel is, wil nog niet zeggen dat het geen uitdaging is. Deze bewegingen zijn voorzien van diepe uitval en rekoefeningen. Dit vereist dat je ademt en incheckt met je kernbetrokkenheid, zodat je je evenwicht kunt bewaren. Het geweldige? Het is altijd goed om de brandwond te voelen en dat betekent niet dat je inflexibel bent. Soms moeten trainingen uitdagend zijn en jezelf pushen is iets om trots op te zijn.

Deze stroom van 20 minuten gaat over in omgekeerde krijger en wordt afgerond met een boomhouding. Copeland herinnert je eraan dat boomhouding gaat over je sterk, evenwichtig en geaard voelen (zoals een boom). Klaar voor een rustgevende stretch, soepele stroom? Maak als een boom (pose) en druk op play tijdens deze luchtige yoga-workout met wat diepe rekoefeningen in petto.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.