Glute Bridge is de favoriete oefening van het onderlichaam van deze trainer

lAls je wat inspiratie nodig hebt voor je volgende beentraining, zoek dan niet verder. Bridget O’Carroll, oprichter van Studio Qila, het eerste digitale fitnessplatform dat eigendom is van de inheemse bevolking, zegt dat haar “absoluut favoriete manier om het onderlichaam te activeren” de glute-brug is.

Wat maakt een glute-brug zo geweldig bij het activeren van het onderlichaam? “Het opent je heupen, knijpt in de kern en bouwt echt spanning op in de middelste bilspieren”, legt O’Carroll uit.

In de aflevering van deze week Trainer van de Maand Clubbegint ze de 18 minuten durende training van het onderlichaam met glute-bruggen, waardoor “je je middelste bilspieren kunt blijven voelen en niet meer in je heupen, je quads, wat het ook is, gedurende de rest van de reeks.”

Zoals bij elke oefening, is vorm de sleutel om de vruchten te plukken en blessures te voorkomen. O’Carroll legt in de video grondig uit hoe je een glute-brug op de juiste manier doet. Hier is hoe het te doen:

1. Ga op je rug liggen. Buig je knieën en plaats je voeten op de grond. Je voeten moeten op heupafstand van elkaar staan ​​en je armen moeten iets diagonaal van je lichaam af staan ​​met je handpalmen op de grond.

2. Til je heupen op tot je een rechte lijn hebt van je schouders tot je knieën. Span je bilspieren aan de bovenkant aan. “Ik wil dat je erover nadenkt om zo hard mogelijk in je billen te knijpen”, zegt O’Carroll.

3. Laat los terwijl je je heupen weer naar beneden laat zakken. Je kont zou over de grond moeten zweven.

4. Til je heupen weer op om een ​​nieuwe herhaling te beginnen.

Als je deze maand de trainingen van O’Carroll hebt gevolgd, zou het je niet moeten verbazen om langzame, gecontroleerde bewegingen te zien die bij elke herhaling spanning opbouwen. Maar de training van deze week heeft ook iets extra’s: cardio-uitbarstingen vermengd met die langzamere bewegingen. Druk op afspelen op de video om haar glute-brugtips in actie te zien en de volledige training te krijgen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.