Full-Body Slider Workout Met Bridget O’Carroll| Goed+Goed

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun achterzak hebben. Volg wekelijks voor nieuwe manieren om het samen met ons uit te zweten. Alles zien

Pilates-workouts hebben de lastige gewoonte om er een stuk gemakkelijker uit te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Dankzij de langzame en gecontroleerde aard van hun bewegingen, kunnen zelfs de eenvoudigste oefeningen je spieren laten trillen, maar alleen als je ze goed doet. De juiste vorm is de sleutel om maximaal te profiteren van Pilates. Daarom spoort de oprichter van Studio Qila, Bridget O’Carroll, in deze 20 minuten durende full-body slider-workout, je aan om zoveel aanpassingen te maken als je nodig hebt.

“Het is vorm boven ego”, zegt ze, wat betekent dat het niet alleen is Oke om de zetten aan te passen (wat overigens *altijd* het geval is) – het wordt zelfs aangemoedigd. “In plaats van te proberen te streven naar wat aanvoelt als de meest geavanceerde zet, focus je op vorm en uitlijning en pas je de aanpassing toe wanneer je het nodig hebt. De training zal het meest effectief zijn als je de variatie neemt die je in de loop van de tijd kunt volhouden.”

In plaats van de meest geavanceerde versie van een zet te kiezen, kies je degene die je echt kunt doen voor de hele training. Beweeg dan langzaam en met controle om spanning op te bouwen, zodat je echt in die langzame spiervezels kunt komen. “Je komt op het punt dat je spieren gaan trillen, een beetje stuiptrekkend… Ik zweer dat is maar goed ook”, zegt O’Carroll. “Het betekent dat je spiervezels beginnen af ​​te breken om kleine scheurtjes te creëren en dat dwingt ze om morgen weer op te bouwen. Zo word je sterker. Het is nooit comfortabel.”

Als je een variant kiest die te moeilijk is en ervoor zorgt dat je pauzes neemt voordat je al je herhalingen hebt voltooid, laat je een deel van die spanning los, wat betekent dat je alle voordelen van de zet misloopt (plus, je zou kunnen eindigen jezelf pijn doen). In andere woorden? Aanpassingen zijn je beste vriend, dus geef jezelf een schouderklopje voor het nemen van die planken op je knieën.

Klaar om sterker te worden? Druk op afspelen op de video om de volledige slider-workout voor het hele lichaam te zien.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.