Full-body beeldhouwen met gewichten met Alex Lyons

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun achterzak hebben. Volg wekelijks voor nieuwe manieren om het samen met ons uit te zweten. Alles zien

De juiste vorm is de meest belangrijk onderdeel van je training. Het zorgt er niet alleen voor dat u het meeste uit een oefening haalt, maar het helpt ook het risico op blessures te verminderen. In groepslessen en trainingssessies is er een instructeur om je te helpen je vorm te corrigeren, maar als je thuis traint, heb je niet de neiging om die persoonlijke aandacht te krijgen. Als er niemand is om erop te wijzen of je je rug overkoepelt of je schouders naar je oren trekt, is het essentieel dat je je eigen due diligence doet.

Een veelbetekenend teken dat je dingen verkeerd doet? “Als het niet goed voelt op je rug, gebruik je waarschijnlijk niet de meest opzettelijke vorm”, zegt Alex Lyons, maker en oprichter van The Workup. Dus als je een beklemd gevoel, pijn of ongemak in je rug voelt tijdens het sporten, betekent dat dat het tijd is om je vorm aan te scherpen.

Deze tip komt tijdens deze aflevering van Trainer van de Maand Club. Daarin demonstreert Lyons een 20 minuten durende full-body sculpt workout met gewichten. Lyons gebruikt zowel dumbbells van drie pond als vijf pond, hoewel ze opmerkt dat je zwaarder of lichter kunt gaan, afhankelijk van je fitnessniveau. Als uw vorm eronder begint te lijden, kunt u het beste uw gewicht verminderen of een aangepaste variant van een zet nemen.

Gedurende de 20 minuten zul je je hartslag verhogen en de verbranding in je spieren voelen, waardoor zowel je cardio als kracht verbetert. Er zijn een aantal combinatie-oefeningen, zoals buigingen met verzwaarde bovenhandse reikwijdten en bruggen met borstdrukken, en Lyons zal je door de juiste manier leiden om elke beweging uit te voeren om ervoor te zorgen dat je vorm in tact blijft. Je zult ook een paar “pittige” plankvariaties doorlopen, die je rug zullen versterken en het risico op blessures verder verminderen.

Klaar om het feest te laten beginnen? Druk op play voor het hele lichaam met gewichten.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.