Advertisement

Elke 6 minuten wordt er een fles Bliss Pro exfoliërende vloeistof verkocht

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Wanneer een product viraal gaat op TikTok, is dat meestal een indicatie waar aandacht aan moet worden besteed. Vorig jaar heeft de app ons kennis laten maken met een oogcrème die wallen in enkele seconden vermindert en een reeks “facelift”-patches die beloven het uiterlijk van rimpels glad te strijken, en het heeft ons nog niet op het verkeerde been gezet. Nu hebben de #skinfluencers het opnieuw gedaan en onze ogen geopend voor de Bliss PRO Liquid Exfoliant ($ 20), een schuur- en glansserum dat een grote waarde heeft voor zijn prijs van $ 20.

Het product debuteerde eerder dit jaar als onderdeel van Bliss’ PRO-collectie en werd onlangs door critici geprezen als een basisproduct voor huidverzorging dankzij de lijst met superster-ingrediënten.

Volgens Candace Marino, een beroemdheid uit Los Angeles, zijn het de trifecta exfoliërende zuren in de formule die het effectief maken. Het bevat alfahydroxyzuren voor een gladde huid, bètahydroxyzuren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en polyhydroxyzuren die schade en verkleuring door de zon ongedaan maken. Elk van deze ingrediënten werkt op zijn eigen manier om dode huidcellen op het oppervlak van uw huid te smelten, waardoor u een helderdere, gladdere en egalere teint krijgt. “Het richt zich op onscherpte, poriën, ongelijkmatige toon en textuur en fijne lijntjes en rimpels”, zegt Marino.

Door de manier waarop deze zuren worden gecombineerd, is de exfoliatie die ze bieden vrij zacht voor de gevoelige huid. Bovendien zal het gebruik ervan vóór andere huidverzorgingsproducten hen echt helpen om effectiever te werken. “Omdat exfoliëren de sleutel is tot hydratatie, zullen je serums en crèmes beter presteren omdat we de opeenhoping van dode cellen vernietigen met de vloeibare exfoliator”, zegt Marino. Als de bovenste huidlaag eraf is, kunnen uw hydraterende serums en moisturizers hun magie doen door uw huidbarrière te genezen.

Omdat Bliss PRO Liquid Exfoliant al een keer is opgebruikt, raden we je aan om snel te handelen om ervoor te zorgen dat deze huid beter voor jezelf is.

Vraagt ​​u zich af waarom exfoliëren zo’n belangrijk onderdeel van uw routine is? Bekijk de video hieronder.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.