Advertisement

Een eerlijke recensie van Ilia C Beyond Triple Serum SPF

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Onlangs ben ik begonnen met het vinden van de perfecte SPF. Als iemand die precancereuze gezwellen heeft verwijderd en genetisch een hoger risico op melanoom heeft, is bescherming tegen de zon een van mijn topprioriteiten voor huidverzorging – maar het vinden van de juiste oplossing voor mijn gezicht was niet de eenvoudigste reis.

Het doel is om UV-bescherming te combineren met de rest van je huidverzorgingsroutine, en toen ik hoorde dat Ilia zojuist een alles-in-één product had gemaakt dat precies dat deed, was ik enthousiast. Het nieuwe (uitgebracht op 17 mei) C Beyond Triple Serum SPF 40 bevat 10 procent vitamine C en niacinamide, plus sheaboter, ethylesters, jojoba, meloenolie en squaleen – en natuurlijk SPF 40. Voeg een beetje vochtinbrengende crème toe als een van de meest populaire ingrediënten van Ilia) en is een dromerige formule in een elegante gebroken witte fles.

Dankzij zinkoxide is dit serum een ​​lichte minerale zonnebrandcrème (in tegenstelling tot een chemische zonnebrandcrème). De vloeibare vorm mengt zich gemakkelijker op de huid dan je gemiddelde zonnebrandcrème en dankzij een lichtbeige (of bruin, of bruin, afhankelijk van je keuze) tint is er helemaal geen witte pleister. En omdat het in een serumsamenstelling zit, is het gemakkelijk om C Beyond aan te brengen met een andere van je favoriete SPF’s of make-up.

Draag op zichzelf, het zorgt voor een minimale, make-upvrije look, dankzij de (bijna onmerkbare wanneer gemengd) schaduw. Het is waar, je lijkt het te hebben niets op je huid, maar het helpt om te stralen (dankzij vitamine C) en geeft je een stralende gloed. En ondanks het feit dat ik de huidskleur van printerpapier had, probeerde ik Tint 1 – de lichte tot middelmatige toon van de lijn – en het past er meteen in. op mijn huid.

serum ilia c

moeten Echt Probeer deze beschermingsindicator wanneer u op Hawaï bent, op lange schaduwloze wandelingen en tijdens urenlang zwemmen op het strand. Ik ben blij om te zeggen dat ik geen a . heb ervaren enkel brand op mijn gezicht – niet eens een roze tint! Ten slotte vond ik het leuk om het onder een andere, zwaardere SPF te plaatsen voor extra bescherming (dit betekent niet noodzakelijk dat je SPF-bescherming verdubbelt, alleen een FYI) als ik meer blootstelling aan de zon heb, hoewel ik het ook thuis gebruik voor dagelijkse bescherming nog steeds en wanneer Ik ben niet zo uit. Afhankelijk van de risicofactor en je huidskleur, zou je het heel goed als een op zichzelf staand product kunnen gebruiken.

Het serum bevat geen geur, hoewel er alleen een licht, poederachtig aroma is van de ingrediënten (een bonus, IMO) en de dispenser heeft een koele pomp. Ik zag dat sommige critici er niet enthousiast over waren, maar persoonlijk ben ik er dol op.

Kijk hoe het serum (Tone 1) eruitziet wanneer het voor het eerst op de huid wordt aangebracht (in dit geval een lichte huid). Het ziet er misschien donkerder uit, maar het past netjes bij een gloed.

serum ilia

En omdat ik niet wilde dat dit een volledig eenzijdige recensie zou zijn, liet ik mijn BFF en mijn Hawaii-reisvriendin het ook uitproberen – ze vond het net zo leuk (en het werkte, ook al was het ongeveer zeven tinten donkerder in basistonen). Onze senior handelsredacteur probeerde het ook (foto’s hieronder) en plaatste de Ilia True Skin-foundation ($ 54) er bovenop voor een perfecte dekking. Op onderstaande foto’s draagt ​​ze alleen Ilia C Beyond Triple Serum en True Skin foundation op haar huid (dus zonder bronzer, illuminator, highlighter etc.).

serum ilia c

TL; dr? Dit SPF-serum bevat een ponsen en doet het werk op zoveel niveaus. Dit is 1.000 procent van mijn normale rotatie.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.