Een DIY Mood Mist met essentiële oliën die je helpen je geluk te herinneren

mJe stemming schommelt tussen “maniakaal lachen terwijl je een gigantisch glas wijn vasthoudt” en “huilen tegen Sarah Bareilles onder de douche” (behalve een paar mooie vreugdevolle spurts in het weekend), dus ik ben hier verder voor alles wat me kan helpen reguleren naar een minder chaotisch bestaansniveau. En in deze aflevering van de YouTube-serie van Well+Good Plantaardig, kruidkundige en holistische gezondheidscoach Rachelle Robinett laat ons zien hoe je een stemmingsnevel kunt maken met essentiële oliën die je ongetwijfeld zullen helpen om de zaken een stuk beter te maken. Het maakt gebruik van een mix van stemmingsverhogende oliën om een ​​spray te creëren die op je gezicht, lichaam of in je huis kan worden gebruikt.

“Essentiële oliën zijn extreem geconcentreerde oliën die uit planten worden gewonnen”, zegt Robinett. “Etherische oliën zijn een soort vluchtige olie, dus wanneer ze worden blootgesteld aan de lucht, beginnen ze te verdampen en zoeken ze naar iets om zich aan te binden… vaak is dat in onze neusholtes of terug in de amygdala in onze hersenen. Als we het ruiken, inhaleren we die oliën in feite en die oliën circuleren door ons lichaam”, legt ze uit. Dat is ook waarom het zo belangrijk is om therapeutische of medische essentiële oliën te kopen. “Zorg ervoor dat het echt plantenextracten zijn en niet alleen geur”, zegt ze. “Het zal psychologisch functioneel zijn, maar als je echt wilt dat deze spray een soort van medicinale voordelen heeft, dan wil je dat je essentiële oliën van planten zijn.”

Voor de spray gebruikt ze etherische olie van grapefruitschil, samen met “diep therapeutische” wierook. Ze voegt ook een van de oudste plantengeuren ter wereld toe, neroli, die een parfumachtige geur heeft. Het eindresultaat is “als een doe-het-zelf-aura”. Persoonlijk zal ik mezelf hier elk uur mee verzadigen. Bekijk de video om de volledige stemmingsmist te krijgen met het recept voor essentiële oliën.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis workouts, kortingen voor cult-favoriete wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld je aan voor Well+onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel je beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.