Een cursus beeldhouwen voor beginners om weer terug in dingen te komen

Eheel af en toe heb je misschien de behoefte om op de pauzeknop te drukken tijdens je normale zweetroutine. Misschien is het werk opgepakt, voel je je in de winter gezelliger-kern dan kern het werk, of je houdt gewoon niet meer van je gekozen trainingsstijl. Wat je reden ook is, wanneer je klaar bent om weer in je routine te springen, Colette Dong, trainer en oprichter van The Ness, geeft een back-at-it sculpt-les die een geweldige plek is om te beginnen.

In de aflevering van deze week Goede zettenDong begeleidt je door een langzame en gestage krachttraining die alleen een mat, een (optionele) set lichte handgewichten en je lichaam vereist.

Om de les te beginnen, leidt Dong je door wat kalmerend ademwerk om je te helpen op je mat te landen voordat je het bovenlichaam gaat trainen. Je gaat dan over op het aanspannen van je bilspieren en kern, voordat je de boel afsluit met een mooie stretch over het hele lichaam.

Hoewel je de gewichten voor deze training kunt verhogen, merkt Dong op dat het belangrijkste doel van deze krachttraining is om aan vorm te werken. “[Correct form] is waar we vandaag echt aan willen werken in deze eenvoudige sculpt. Het is traag, het is correct, het is nauwkeurig”, zegt ze. “We willen ervoor zorgen dat alles op gang komt zoals het hoort en dat we het goed doen voordat we verder gaan met andere dingen.” voordat je je zwaarste pakt.

Klaar om op play te drukken voor je bewegingsroutine? Zet je favoriete deuntjes aan en kom in beweging met Dong’s 20 minuten durende les. (Je bent uit je workout-sleur voordat je het weet.)

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.