Dit is Lucy Hale’s #1 truc om haar ochtenden te hacken

WWe hebben allemaal slechte dagen, maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om jezelf voor te bereiden op een betere. Dit is iets wat actrice Lucy Hale weet, ze heeft onlangs de ochtendroutine gemorst waar ze bij zweert om ervoor te zorgen dat haar dagen zo goed mogelijk beginnen tijdens een evenement met Almay in Los Angeles – en het komt met een kleine hersentruc.

“Wat brengt me op de been? Koffie natuurlijk”, zegt Hale lachend. “Maar iets wat ik doe, ongeacht hoe laat ik moet opstaan ​​voor mijn werk, waar ik ook ben in de wereld, is een uur eerder wakker worden om echt tijd te hebben – als ik manisch word, ga ik een echt waardeloze dag hebben , wees gerust. Ik zal geïrriteerd zijn; je zult niet bij me in de buurt willen zijn. Ik zorg er altijd voor dat ik een rustige ochtend heb om te doen wat ik ook moet doen. “

Nog een reden om de tip van Hale uit te voeren? Langzame ochtenden (vooral met koffie) zijn ook een groot onderdeel van een lang leven, waarbij de langstlevende mensen ter wereld hun dag op deze manier beginnen. Hale onthulde ook dat ze haar ochtenden begint met opschrijven wat ze hoopt te bereiken – nog iets dat verband houdt met een lang leven. Ikigai is een Japans concept dat zich richt op het hebben van een “why(ook bekend als het doel van je ziel) – waar sta je voor op en wat is de nadruk van je dag?

Bovenop Hale’s lijst van wat ze hoopt te bereiken, maakt ze ook elke dag een dankbaarheidslijst. “Ik begin en schrijf dingen op waar ik dankbaar voor ben… het helpt me echt”, zegt ze. Onderzoek suggereert dat een dankbaarheidsoefening kan helpen bij een verminderd risico op depressie en angst, en een boost in geluk en welzijn. Dankbaarheid is in verband gebracht met een betere slaap, minder stress, een lagere bloeddruk en een verbeterde immuunfunctie. (Dus het kan tijd zijn om een ​​dankbaarheidsoefening te proberen, zelfs als je een scepticus bent.)

Uiteindelijk komt het voor Hale allemaal neer op zelfzorg in de ochtend. “Krijg die koffie, puppytijd, gezichtsmasker als ik tijd heb, al die dingen”, zegt ze.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.