Dit is de beste gezichtsexfoliant, volgens beoordelingen

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Als het op huidverzorging aankomt, zijn er enkele geweldige producten die slechts $ 10 kosten en andere die bijna $ 200 kosten, wat het een uitdaging maakt om erachter te komen wanneer je moet sparen en wanneer je moet uitgeven. Een analyse van meer dan 600.000 huidverzorgingsrecensies door het door experts geleide platform voor schoonheidsinhoud Skincare Hero ontdekte dat hoewel producten zoals zonnebrandcrème en reinigingsmiddelen niet veel beter worden met de kosten, hetzelfde niet kan worden gezegd voor exfolianten.

Het platform keek naar 10 favoriete exfolianten zoals The Ordinary Lactic Acid 10% + HA ($ 8) en de Dr. Dennis Gross Skincare Alpha Beta Universal Daily Peel ($ 17 tot $ 150) en ontdekte dat degene met de beste algemene beoordeling de Drunk Elephant TLC Framboos Glycolic Resurfacing Night Serum ($ 90 tot $ 134). Skincare Hero keek naar 677.165 productrecensies van Amazon, Walmart, Target en Ulta om “consumenten te voorzien van bewijs dat huidverzorgingsproducten hun zuurverdiende geld echt waard zijn.”

Dit Drunk Elephant-serum is zo geliefd omdat het zijn werk doet zonder je huid gestript en geïrriteerd achter te laten. “Dit serum bevat een cocktail van alfa-hydroxyzuren om effectief te exfoliëren zonder de huid overdreven uit te drogen”, vertelde de board-gecertificeerde dermatoloog Joshua Zeichner, MD, eerder aan Well+Good.

Het hoofdingrediënt is het handelsmerk TLC Framboos AHA-blend van Drunk Elephants. Het vernieuwt en exfolieert de huid voor een gladdere, egalere teint. Het bevat ook het BHA-salicylzuur, dat talg losmaakt om de poriën te ontstoppen en de huid te kalmeren. Bovendien bevat het frambozenfruit-extract rijk aan antioxidanten, dat de huid hydrateert en kalmeert.

Een Sephora-recensent noemde dit serum een ​​wonderproduct. “Ik worstel al met mijn huid/acne sinds ik ongeveer 12 was (ik ben bijna 30). Ik heb een miljoen verschillende producten geprobeerd, maar nooit echt iets gevonden dat werkte of me overweldigde”, schreven ze. “Ik gebruik dit serum nog geen twee weken en de resultaten hebben me tot tranen geroerd. Mijn textuur is al helemaal weg, mijn acnelittekens vervagen en geen nieuwe puistjes! Mijn huid is zo zacht om op te starten. Het is een dure product maar elke cent waard. Ik kan dit serum niet genoeg aanbevelen.”

Een ander bij Ulta is het daarmee eens en stelt dat het serum een ​​wonder van de ene op de andere dag is. “Ik gebruik dit product niet vaak, maar ik gebruik het wanneer ik hardnekkige acne heb”, schreven ze. “Ik hou je niet voor de gek, wat voor acne er ook is, het is ‘s ochtends verdwenen. Ik heb het al meerdere nachten achter elkaar gebruikt en elke ochtend was mijn huid gladder en helderder. Ik krijg normaal gesproken het kleine formaat dat in de kits zit maar besloot om de grote fles uit te geven. Het is een must-have.”

Klaar om het meeste uit je schoonheidsslaapje te halen? Voeg het Drunk Elephant TLC Framboos Glycolic Resurfacing Night Serum zo snel mogelijk toe aan je mandje.

Meer informatie over exfolianten:

B

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.