Deze training voor staande bilspieren zorgt ervoor dat je lang blijft staan

DEen bilspieren trainen kan intimiderend zijn, vooral als je denkt dat je een miljoen squats gaat doen. Het punt is dat je bilspieren en onderlichaam profiteren van talloze soorten dynamische bewegingen. Als het gaat om het versterken van de bilspieren en het onderlichaam, is het ook belangrijk om te focussen op mobiliteit, rekken en versterken. Als dit klinkt als wat je zoekt, heb je geluk: deze meest recente aflevering van Goede zetten met Pilates-instructeur Brian Spencer serveert een plezierige, uitdagende bilspierentraining waardoor je je lenig voelt als je klaar bent.

Spencer begint met wat hamstrings, zoals het aanraken van je tenen en een neerwaartse hondvariatie. Hij herinnert kijkers eraan dat het belangrijk is om diep uit te rekken, en het is geen schande om beperkte flexibiliteit of strakke spieren te hebben. Forceer geen bewegingen die pijn doen, maar een goede stretch is belangrijk voor het succes van je inkomende training. Spencer laat je ook wat opwarmingsoefeningen doen met je enkels en kuiten, omdat deze gebieden erg belangrijk zijn voor de beenmobiliteit. Het lichaam is verbonden, dus hoewel je enkels misschien niet gerelateerd lijken aan je bilspieren, zijn ze dat wel.

Als je eenmaal wat goede rekoefeningen hebt gedaan en je leniger voelt, laat Spencer je naar squats gaan. “Als je ooit een squat doet en het gevoel hebt dat je je bilspieren niet echt voelt, wees dan niet bang om ze een beetje te knijpen”, zegt Spencer.

De bonus van deze training is de energie van Spencer. Bilspieren trainen kan een uitdaging zijn. Spencer’s vrolijke houding en creatieve taal doen je bijna vergeten dat je iets doet dat je hartslag kan verhogen en je kan laten zweten. Als je klaar bent voor een stevige training van de staande bilspieren en veel goede energie, heb je alleen comfortabele kleding en een mat nodig als je er een wilt.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.