Deze Pilates-workout zonder prop doorbreekt de basis voor beginners

Hben je ooit een Pilates-les binnengelopen zonder enig idee waar je aan begon? Als de sessie de klassieke reformer-machine bevatte, was je waarschijnlijk verrast en misschien een beetje ongerust. De “reformer” -machine wordt soms gebruikt in Pilates-lessen om bredere bewegingsbereiken en wrijvingsloze bewegingen mogelijk te maken. Andere lessen omvatten rekwisieten zoals weerstandsbanden, maar je kunt Pilates oefenen zonder rekwisieten. Dus als je een Pilates-introductie zonder props wilt in het comfort van je eigen huis, zoek dan niet verder dan de meest recente aflevering van Goede zetten. Tijdens deze Pilates-training voor beginners duikt, trainer, Pilates-instructeur en oprichter van Go Chlo Pilates, Chloe De Winter in de basis met veel geduld en waardevolle informatie.

De Winter zegt dat deze routine van 15 minuten perfect is voor nieuwelingen, mensen die een opfriscursus willen, of iedereen die zin heeft in een rustige Pilates-training om je week op gang te krijgen. Dus, als je deel uitmaakt van de vorige groep, laten we eerst wat basisprincipes opsplitsen. Pilates is een bewegingsoefening die de nadruk legt op langzame, gecontroleerde bewegingen om de spiertonus uit te rekken, te versterken en te vergroten (met de nadruk op de kern), vertelde Rebecca Lubart, oprichter van Dynamic Body Pilates, eerder aan Well + Good. “Hierdoor kun je tegelijkertijd je kracht en flexibiliteit vergroten, waardoor je een beter bewegingsbereik kunt vinden en gemakkelijker kunt bewegen”, zei ze.

Om te beginnen begint De Winter op de grond en leidt je door een reeks Pilates-achtige crunches. Tijdens de training beweegt ze langzaam in zittende houdingen, evenals oefeningen op de knieĆ«n en rug. Veel van De Winter’s go-to-oefeningen omvatten bewegingen van de kern, zoals heupstoten, crunches en beenliften. De Winter herinnert ons er echter keer op keer aan dat ademen het belangrijkste onderdeel van Pilates is. “Probeer je adem niet in te houden”, zegt De Winter. “Het maakt niet zoveel uit wanneer je precies ademt, als je maar zorgen ervoor dat je het doet.”

Klaar voor een paar keer diep ademhalen en strekken? Pak een matje en comfortabele kleding en laat De Winter de weg wijzen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.