Advertisement

Deze Pilates bodysuit die langzaam opwarmt

Advertisement

DEEen van de ergste dingen van een zware training of een full body Pilates-sessie is dat het opwarmt. Soms heb je het gevoel dat het begin van je training de sfeer voor de hele sessie kan bepalen. Als je bang bent voor de duikscène tijdens een uitdagende training, kan het moeilijk zijn om de energie te verzamelen om door te gaan. Het punt is, opwarmen is erg belangrijk! Het kan blessures voorkomen en je ook helpen om in het ritme te komen naarmate de moeilijkheidsgraad van de training langzaam toeneemt. Soms is het belangrijk om de grond te raken voor een trainingsmindset. Als jij het echter niet bent, kan het moeilijk zijn om een ​​echt goede training te motiveren. Deze catch-22 is gebruikelijk, en je hebt geluk.

Als je op zoek bent naar een uitdagende workout die steeds moeilijker wordt – de nieuwste aflevering van Goede zetten is voor jou. Pilates-instructeur Chloe De Winter faciliteert een Pilates-routine van 30 minuten met enkele zachte, langzame rekoefeningen. Hij raadt de toeschouwers aan om goed op te warmen, omdat je de intensiteit van de training gaandeweg verhoogt.

Deze training is over het hele lichaam, maar een rode draad is dat je eigenlijk je benen gebruikt om je lichaamsgewicht tegen zich aan te duwen. Het goede aan je lichaam is dat je vaak je hele lichaam in één keer kunt trainen. Dit is waar in deze training, aangezien De Winter toeschouwers leidt in een reeks beenliften vanuit verschillende hoeken, waaronder hond naar beneden, loperhouding, luchtschoppen en meer.

Ben je klaar voor een training die je in je eigen tempo uitdaagt? Deze Pilates uit één stuk kan precies dat bieden. Pak een vloerkleed, gemakkelijke kleding en laat je leiden door De Winter

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Word lid van Well+, onze online wellness-community en ontgrendel uw beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.