Deze Lip Scrub Stick van $ 4 genas mijn gebarsten lippen in een dag, plat

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Niet om dramatisch te zijn, maar deze winter was een vurig hellandschap voor mijn huid en lippen. In januari ben ik voor de winter naar Salt Lake City verhuisd. Het skiën en de bergen? Plezier! De kurkdroge, woestijnlucht/opzwepende winterwinden/sommige van de slechtste luchtkwaliteit en smog in de natie?? Niet zo leuk! Het is een ware marteling geweest voor mijn gevoelige, tot droge lippen.

Chapstick, vaseline, vitamine E, een kom ijswater om mijn lippen herhaaldelijk in te dopen als een uitgedroogde eend – ik heb het allemaal geprobeerd, maar het mocht niet baten. In een wanhoopsdaad begon ik suikerscrubs en lipmaskers te googelen om me te redden van zulke knapperige ellende, om vervolgens een donker paard van een drogisterij tegen te komen met iets meer dan 4.000+ 5-sterren Amazon-recensies. Voor $ 4 beloofde deze wonderstick mijn schilferige lippen glad te maken en te verzachten, waardoor mijn pruillip ‘s nachts beter dan normaal bleef. Nadat ik door lovende recensies na lovende recensies had gescrold, wandelde ik naar mijn plaatselijke supermarkt om het eens te proberen, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb.

TIP

Met de Well+Good SHOP kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Staat u mij toe u kennis te laten maken met de Revlon Kiss Exfoliating Balm, een zoete superheld die nooit zou mogen ontbreken. Je kunt het krijgen op Amazon, CVS, Target, hier op W+G – hoe je het ook koopt, pak het gewoon – ik beloof je, je zult er geen spijt van krijgen (en je portemonnee ook niet.)

Zodra ik mijn exfoliërende balsem in huis had, opende ik hem en gaf hem een ​​goede veeg. Wohh– over een goede eerste indruk gesproken. Elke stick is samengesteld met een voedende mix van muntachtige suikerkristallen die in je lippen smelten terwijl je ronddraait. Omdat het zo suikerachtig is, is de textuur in het begin een beetje ruw. Pro-tip: veeg het niet willekeurig heen en weer zoals een normale Chapstick in de verwachting dat het iets zal doen. U moet druk op het naar beneden in je lippen, schrobben het in een cirkelvormige beweging om die kristallen te smelten en de voedende krachten van de balsem te ontketenen. Alleen dan krijg jij ook zachte, schilfervrije lippen, sprinkhaan.

Hoe dan ook, ik deed dit, er rondjes omheen draaiend totdat mijn lippen bedekt waren met een zoet, muntachtig glazuur van zoet reliëf. Het smaakte goed – die suikerkristallen doen meer dan de dode huid wegpoetsen – maar het is gevoeld dromerig. Voor het eerst in weken voelden mijn lippen alsof ze eindelijk de TLC kregen waar ze om hadden gesmeekt. Ik bewonderde mijn glanzende steenbolk in de spiegel en ging vrolijk verder.

Het is ook indrukwekkend hoe lang dit spul meegaat. Voor $ 4 per pop, zou je verwachten dat je steeds opnieuw moet solliciteren, toch? Fout. Die eerste uithaal duurde ongeveer twee uur, maar kwam er pas uit na het eten. Daarna polijst ik nog een ronde die iets langer duurt, en voegde er nog een toe voordat ik naar bed ging voor een goede nacht van suikerachtig weken. De volgende ochtend, mijn lippen letterlijk voelde gloednieuw, alsof ze niet in de eerste plaats waren gekloofd. Winter wie?? Het is echt een wonderbaarlijke kleine stok die elke cent van die $ 4 waard is.

En ik ben niet de enige die is bekeerd tot een Revlon Kiss Exfoliating Balm-gelovige. Zoals ik al zei, het ding heeft meer dan 4.000 5-sterrenrecensies op Amazon, en wordt geprezen om zijn rustgevende sensaties die op je mond smelten die korstige kusjes in een paar uur in rozenblaadjes veranderen, plat. Dit is wat ze zeggen:

  • “Elke dame zou dit in haar make-uptas moeten hebben en een andere naast je bed om te gebruiken voordat je gaat slapen, want dan doen je lippen het meeste genezen!”
  • “Dit spul is magisch en moet worden besprenkeld met feeënstof. Het blijft korrelig vanwege de suikerkristallen, maar ze lossen vrij snel op… Mijn tween-dochter en ik houden er gewoon van en zullen ze blijven kopen.”
  • “Geen lippenbalsem voelde ooit alsof het gehydrateerd was, behalve deze … Dit haalt die vreselijke schilferige huid van droge lippen en maakt ze eigenlijk zacht, hoera!”
  • “Vaarwel te dure $ 18 Fresh Sugar Lip Polish, je bent onttroond! Revlon heeft je verslagen met een product dat zowel hydraterend als exfoliërend is, dat ik elk moment van de dag kan gebruiken zonder aan een gootsteen te staan!”

Je ziet wat ik bedoel? Dit spul maakt de hype waar. Neem het van mij aan, Queen of the Lizard Lips, die nu nooit het huis verlaat of het hooi raakt zonder een laag Revlon Kiss Exfoliating Balm.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.