Deze ene prop kan de voordelen van uw buiktraining vergroten

OOp die dagen dat je je opgewonden voelt en klaar bent voor een uitdaging, kan het toevoegen van een steun aan je buikspieroefening echt de lat hoger leggen. En in de meest recente aflevering van Goede zets met Chloe de Winter van Go Chlo Pilates, je wordt door een Pilates-routine van 15 minuten geleid die zeker de kern zal aanspreken. Oh – en met haar handige prop, “de magische cirkel”, kan dit aanvoelen als een training van 30 minuten.

De reden hiervoor is volgens De Winter dat de prop je de kans geeft om extra spieren aan te spreken die je anders niet zou gebruiken. Ze begint bijvoorbeeld op de grond met haar benen in een hoek van 90 graden omhoog. Ze raadt dan aan om de magische cirkel tussen de benen te plaatsen en in de dijen te knijpen om de cirkel op zijn plaats te houden. Nu, terwijl je doorgaat met het vasthouden van die cirkel, betrek je ook je bovenlichaam. Je dijen en kern werken om die cirkel op zijn plaats te houden. Dit is een uitstekende 2-voor-1-strategie als je een uitdaging wilt, maar slechts ongeveer een kwartier hebt.

Voor het geval je nog meer overtuigingskracht nodig hebt, de kern is een geweldige spiergroep om te trainen. De buikspieren zijn eigenlijk een groep spieren, en, TBH, na deze Pilates-routine met magische cirkels, zul je ze waarschijnlijk allemaal voelen, zowel tijdens als na. Het aanspreken van de kern kan zoveel andere vormen van beweging (lopen, rennen, dansen, zitten) in je leven ten goede komen, vertelde Lee Wratislaw, manager digitale programmering bij Gold’s Gym, eerder aan Well + Good. “De kern is het systeem van spieren die de romp van het lichaam stabiliseren, uitlijnen en bewegen”, zegt Wratislaw. “Een goed ontwikkelde set kernspieren zal blessures voorkomen, de houding verbeteren en zorgen voor een betere balans en coƶrdinatie. Het versterken van de kern zal ook lage rugpijn en andere heup- en kniecomplicaties voorkomen.”

Natuurlijk, als je geen magische cirkel hebt, is er geen reden om je zorgen te maken. De Winter zegt dat je de bewegingen kunt uitvoeren zonder de magische cirkel. Dus pak een matje en deze prop als je die hebt, en begin die buikspieren aan te spannen met De Winter.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld je aan voor Well+onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel je beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.