Advertisement

Deze constante stroom van yoga biedt verlichting van spanning door het hele lichaam

Advertisement

Elke maand leidt een nieuwe coach ons naar vier van de beste trainingen die ze in hun achterzak hebben. Volg het weekblad voor nieuwe manieren om er samen met ons overheen te komen. Bekijk alles

Feit: je hebt geen mat – of andere uitrusting – nodig om yoga te beoefenen. Wij zullen het u bewijzen. In de aflevering van deze week Trainer van de Maand ClubYogaleraar en Mirror-instructeur Pilin Anice deelt een gestage stroom yoga die geen ondersteuning vereist en ervoor zorgt dat je je de volgende dag verfrist voelt.

Als je 15 minuten tot je beschikking hebt, heb je alle tijd om je door de Anice-bliksemstroom te bewegen. “Dit kan overal worden gedaan: weg van je kantoor, in de pauzeruimte. Waar je ook bent, neem de tijd om te reorganiseren en contact te maken met je lichaam”, zegt Anice terwijl de les begint. Je blijft de hele tijd op de been, maar maak je geen zorgen – je hebt nog steeds een groot gebied.

Anice begint deze serie met een pranayama (of ademhalingsoefening) ronde met behulp van een oefening genaamd “vreugdeadem”. Je combineert vegende handbewegingen met lange in- en uitademingen om stress en spanning uit het lichaam te halen. Vervolgens ga je verder met de poses zelf.

Hoewel deze oefening minder dan 20 minuten duurt, slaagt Anice erin om mobiliteit en flexibiliteit door het hele lichaam te oefenen met houdingen zoals zijwaartse buigingen, vinnen en voorwaartse plooien. Maar in plaats van je stil te houden in elke asana, moedigt het je aan om te schommelen om bijzonder smalle punten te ontgrendelen.

Uiteindelijk zult u zich ontspannen voelen en klaar om terug te keren naar uw kantoor. Daarnaast is deze les misschien net de herinnering die je nodig hebt dat yoga niet altijd een formele aangelegenheid hoeft te zijn met een mat en beugels. De simpele handeling van opstaan ​​en je lichaam bewegen kan een groot verschil maken in je dagelijkse welzijn. Dus (niet) wikkel je yogamat af en druk op play voor Anice flow aan je voeten.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good-content. Word lid van Well+, onze online wellness-community en ontgrendel uw beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.