Advertisement

Deze Celeb-Beloved Eye Balm is een redder in nood voor donkere kringen

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Ik heb altijd geworsteld met kringen onder mijn ogen waardoor ik er vermoeid uit kan zien, zelfs als ik wakker ben en koffie drink. Zelfs als peuter had ik het gevoel dat ik de kaars aan beide uiteinden aan het branden was en het eerste schoonheidsproduct dat ik maakte altijd Ik kocht een CoverGirl concealer bij CVS. En hoewel ik op concealer vertrouw sinds ik op de derde verdieping ben (ook bekend als ik 30 werd – wat een paar jaar geleden een vergissing was), zijn mijn kringen donkerder geworden, dus ik moet een combinatie van producten gebruiken om Ik doe echt de truc.

Ik ontmoette Tula Cooling and Brightening Eye Balm ($ 28) voor het eerst toen ik ‘s avonds laat wakker werd terwijl ik naar mijn telefoon keek en door Instagram scrolde (wat alleen maar bijdraagt ​​​​aan de hele donkere cirkel). Ik heb gemerkt dat zoveel verschillende IG-beïnvloeders gek zijn op Tula en soms ben ik sceptisch als ik een heleboel invloeden zie die hetzelfde product promoten vanwege de startups. Maar ik nam een ​​risico en klikte op “Toevoegen aan winkelwagen”.

Het werkte, want er is zeker een reden (of een paar redenen) waarom er zoveel geroezemoes rond deze oogbalsem is. Ten eerste voelt het geweldig. Het heeft dit super rustgevende en koele gevoel alsof je zou doen door plakjes komkommer in je ogen te doen, wat je meteen veel frisheid geeft.

Elke balsem wordt geleverd in een tube die eruitziet als lijm, waardoor hij gemakkelijk rond het oog, van hoek tot hoek, kan worden aangebracht. De stick zelf is lichtblauw, maar blijft schoon en geeft deze heldere gloed af die de illusie wekt van helderdere, meer alerte ogen. Eerst gaf ik het door aan de rug van mijn hand om een ​​test te doen en zelfs toen kon ik de gloed in mijn hand zien. Het is zo effectief dat het niet verwonderlijk is dat het een invloedrijke factor is en beroemdheden volgen — Mensen meldden dat het kleine blauwe stokje eerder deze maand werd gespot in het Instagram-verhaal van Mandy Moore.

Een snelle scan van de ingrediënten vertelt je waarom deze Supreme stick eruit springt. Dit gevoel van koelte en hydratatie dat ik hierboven noemde, komt van de uitbarsting van hyaluronzuur van de balsem, een hydratatieheld die geliefd is in de huid- en schoonheidsgemeenschap vanwege zijn dorstige superkrachten. Dit, samen met een bouillon van aloë vera, appel en watermeloen smoothie, is als een koude douche voor slaperigheid onder de ogen.

Het andere hero-ingrediënt is cafeïne, dat zelfs de meest griezelige huid verheldert en strakker maakt. Misschien weet je dat net als blauwe bosbes – een andere ster in de Tula Brightening & Cooling Eye Balm-show – cafeïne vol zit met antioxidanten die glans toevoegen en de huid beschermen tegen vrije radicalen zoals schade door de zon en vervuiling. Dit is wat deze balsem zo populair maakt. De krachtige combinatie van al deze ingrediënten, evenals de probiotica die het microbioom ondersteunen, geven je deze instant bevrediging die de cyclus doorbreekt.

Nu, weet dat dit is niet een make-upproduct met volledige dekking – “verheldert” uw ogen onder de ogen in tegenstelling tot de dekking, dus u zult een concealer of een getinte moisturizer blijven gebruiken als u deze look verkiest. U kunt ook het beste van twee werelden kiezen – de combinatie van deze gloeiende oogbalsem en een concealer is een of twee stoten.

Maar over het algemeen ben ik het eens met Mandy Moore, influencers en duizenden andere tevreden klanten die Tula Cooling and Brightening Eye Balm prijzen vanwege het gemak, de TSA-vriendelijke verpakking en de betaalbare prijs. Ik weet dat schoonheidsexperts altijd lof zingen voor oogcrème en praten over hoe belangrijk het is om een ​​speciale vochtinbrengende crème voor je ogen te gebruiken, maar ik (samen met andere critici) heb gewoon niet het gevoel dat ik echt een verschil merk met de meeste van hen. naar deze balsem.

“Ik zweer bij dit ding. Ik heb zoveel oogcrèmes, moisturizers, alles voor donkere kringen onder mijn ogen gebruikt. Dit is mijn absolute passie. Het geeft letterlijk een boost aan mijn zelfvertrouwen als ik geen make-up draag!” schrijft een criticus van Tula. Een ander beweert dat het haar ochtenden heeft “gered” en een sleutelelement in haar dagelijks leven is geworden. “Ik word wakker en gebruik het meteen om wakker te worden en mijn gezwollen ogen te verzorgen”, schrijft hij. “Ik gebruik het nu ongeveer een jaar en ik ben echt blij met wat het met mijn onderogen doet.”

Conclusie? Als dit product een nummer was, zou het “Wide Awake” van Katy Perry zijn. Het maakt mijn ogen letterlijk wakker en geeft een kleine boost aan mijn schoonheidsroutine die het verschil maakt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.