Advertisement

De Mindy Kaling-trainingsroutine geeft prioriteit aan een goed gevoel

Advertisement

lIn het afgelopen decennium heeft de fitnessindustrie een lange weg afgelegd in het opnemen van alle lichamen. De focus is sterk verschoven van esthetiek naar algemeen welzijn, oversized actieve kleding heeft de mainstream bereikt en verwijzingen naar “bikini-lichamen” zijn minder en verder weg dan ooit. Maar ondanks deze stappen bestaat er nog steeds een algemene misvatting dat een ‘gezond’ lichaam er op een bepaalde manier uitziet – dat wil zeggen, dun, wit en gespierd.

Voor actrice en producer Mindy Kaling zorgde dit giftige geloof ervoor dat ze ‘bezorgd’ werd dat ze nooit over haar liefde voor lichaamsbeweging wilde praten. “Ik fitness sinds mijn 22e en sindsdien sport ik vier tot vijf keer per week, maar ik had nooit het gevoel dat ik dit kon bezitten omdat ik er niet zo uitzag”, zegt hij. Kaling. “Ik was bang dat mensen zouden reageren: ‘Je ziet er niet uit als iemand die vier keer per week traint.’

Maar de waarheid is dat er geen one-size-fits-all look is. Abdominale sixpack (die lange tijd werd beschouwd als de gouden standaard om in vorm te zijn) is een absolute oplichterij en er is een hele beweging van vetpositieve personal trainers die bewijzen dat je in elke maat gezond kunt zijn. Kaling, 42, deed er bijna twee decennia over om zichzelf in de sportschool te ‘straffen’ om deze diepgaande les te volgen. Nu ze het heeft, is haar relatie met haar lichaam volledig veranderd.

“Vroeger dacht ik aan mijn lichaam net als mijn hersenen met een zekere gehechtheid eraan – ik heb nooit gedacht aan het geschenk dat het me elke dag geeft, alleen maar omdat ik leef”, zegt hij. “Maar toen kreeg ik kinderen en ik zei: ‘Oh, dit is niet zomaar een boot om mijn hersenen te vervoeren.’ “Het is wat mijn kinderen me hebben meegegeven en vooral als ongetrouwde moeder moet ik er echt goed mee omgaan.”

Tegenwoordig, in plaats van zichzelf tot slopende trainingen te dwingen om een ​​bepaald lichaamstype te achtervolgen (ze stond naar verluidt voor zonsopgang op om het door het gangpad te zweten voordat ze naar de set ging Het kantoor), richt Kaling zich vooral op de beweging die haar vreugde brengt.

“Ik denk dat het idee dat het geen straf hoeft te zijn om effectief te zijn en me gefocust, gefocust en gelukkig te laten voelen, een enorme manier was om mijn training te veranderen”, zegt hij. “Nadat ik mijn kinderen een dutje heb gedaan, neem ik 20 minuten de tijd om met mijn vader over het plein te wandelen of met een vriend van de universiteit te praten terwijl ik ga wandelen en ik zal me zo goed voelen dat ik verbonden ben met iemand maar ook dat ik in deze goede zet ben gekomen … En ik ben nu aan het stretchen, iets waar ik niet om gaf toen ik jonger was, maar het is nu een noodzaak sinds ik in de 40 ben. “Het voorkomt dat ik gewond raak tijdens het sporten.”

Maar het belangrijkste is dat ze niet langer bang is om mensen te vertellen hoeveel deze stap voor haar betekent. “Ik ben iemand die van fitness houdt en ik kijk naar hoe ik eruitzie”, zegt hij. “Workout heeft mijn gezondheid verbeterd en ik wil met trots zeggen dat ik het leuk vind. Ik zie eruit als een gemiddelde Amerikaan en moeder, en gezien het feit dat ik van sporten hou, hoop ik dat andere vrouwen zullen voelen dat ze hetzelfde kunnen doen ».

“Ik zie eruit als een gemiddelde Amerikaan en moeder, en gezien het feit dat ik het leuk vind om te sporten, hoop ik dat andere vrouwen zullen voelen dat ze dat ook kunnen,” – Mindy Kaling

Deze ideologie is aantoonbaar relevanter in deze tijd van het jaar, nu we de zomer ingaan en het bredere debat verschuift naar “strandklaar” (ja, zelfs 2022) – iets waar Kaling zich niet bij neerlegt. .

“Ik ben niet echt iemand die per se nadenkt over hoe mijn lichaam er in verschillende tijden van het jaar anders uit zou kunnen zien, waarschijnlijk omdat ik deze shows doe voor jonge vrouwen van 15 tot 22 jaar oud, en veel van deze verouderde gedachten zijn gewoon niet “Ik ga met ze vliegen”, zei Kaling, het brein achter Netflix. ik heb nooit en HBO Max Het seksleven van meisjes op de universiteit. “Ik werk met deze jonge acteurs die zo zelfverzekerd en comfortabel in hun vel zitten op een manier die ik niet was. Het is niet zo dat ze geen uitdagingen in hun leven hebben, maar wat ik heb gemerkt van deze vrouwen, die letterlijk de helft van mijn leeftijd zijn, is dat ze niet dezelfde problemen hebben als ik. Ze spelen golf, lopen, zwemmen, tennissen, maar hij consumeert ze niet. En als iemand die verondersteld wordt hun mentor te zijn, wil ik niet degene zijn die deze hangups heeft. Het is gewoon niet meer modern.”

Om deze mentaliteit nog verder te bekostigen, heeft hij samen met Propel vier beurzen van $ 25.000 verdeeld onder coaches in het hele land die zich inzetten om fitness inclusiever te maken. “[The trainers receiving the grants] “Zie er niet uit als je standaard opvoeders in Los Angeles, maar ze veranderen levens en helpen hun gemeenschappen enorm”, zegt Kaling. “Het mooie van deze campagne is dat het laat zien dat iedereen zich op verschillende plaatsen op hun reis bevindt en dat mensen die in vorm zijn er op veel verschillende manieren anders uit kunnen zien.”

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Abonneer je op Well +onze online wellness-community en ontgrendel je beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.