Advertisement

De Mighty Patch Face Set ontruimt Gunk van je middelen

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Als u last heeft van acne, is de kans groot dat u meer dan één puistje tegelijk moet behandelen. En als je midden in een intense uitbarsting zit, zullen individuele puistjes het waarschijnlijk niet verminderen. Om u door deze dagen met meerdere verwondingen te helpen, heeft Mighty Patch een volledige gezichtsreparatie uitgebracht om u volledige, volledige dekking te geven.

The Mighty Patch Face ($ 18) bevat vijf grootschalige puistjes die de belangrijkste acnezones raken: de t-zone (voorhoofd en neus), je kin en je wangen. Je kunt ze bijsnijden zodat ze bij je gezicht passen en ze allemaal samen gebruiken of degene kiezen die je nodig hebt op basis van je huidige start.

Net als de andere, meer gerichte pleisters van het merk, zijn ze gemaakt van dun hydrocolloïde materiaal (hetzelfde materiaal dat je in een blaarverband aantreft), dat je puistjes zachtjes krimpt zonder te hoeven barsten. Volgens Hadley King, MD, een gecertificeerde dermatoloog gevestigd in New York, werken hydrocolloïde pleisters het beste op oppervlakkige puistjes zoals witte vlekken of blaren.

“Het hydrocolloïde vel werkt door overtollig vocht te absorberen en dit verwijdert olie en vuil van het puistje”, vertelde Dr. King eerder aan Well + Good. “Ze drogen de huid over het algemeen niet uit en laten deze niet los, zoals de meer klassieke acnebehandelingen die salicylzuur en benzoylperoxide bevatten.”

Houd er echter rekening mee dat als je zoveel puistjes hebt dat je een set pleisters voor het hele gezicht nodig hebt, je ook met een dermatoloog wilt samenwerken om de beste preventieve maatregelen te vinden.

“Plekbehandeling is goed, maar je hebt de strijd al verloren”, zegt Dennis Gross, MD, board-gecertificeerde dermatoloog en oprichter van Dr. Dennis Gross huidverzorging. “Het belangrijkste is om regelmatig iets over je hele gezicht te gebruiken, tenminste in gebieden waar je vanaf het begin vatbaar bent voor acne.”

Om de Mighty Patch Face-set te gebruiken, begin je met het wassen van je gezicht. Het merk beveelt ook exfoliëren aan om de schaal los te maken. Zorg er vervolgens voor dat je huid helemaal droog is en breng de pleisters aan. Laat ze zes tot acht uur zitten – niet meer, omdat dit tot irritatie kan leiden. In tegenstelling tot een meer niet te onderscheiden puistje voor puistjes, wil je ze waarschijnlijk niet dragen. Leg ze daarom in bed en je wordt wakker met een schonere en schonere huid.

Meer informatie over puistjes:

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.