De huidverzorgingsroutine van Jennifer Aniston voor omgekeerd ouder worden

ln haar vijftigste is goede huidverzorging een belangrijk onderdeel van Jennifer Anistons zelfzorgroutine, maar haar welzijnsgewoonten gaan verder dan alleen serums en scrubs.

Aniston neemt haar gezondheid en conditie serieus. Zo serieus zelfs dat ze een plank van drie minuten kan doen. Ze heeft ook een go-to elliptische routine. Maar ze heeft ook geleerd dat echt welzijn draait om balans.

“Ik ging van een gekke workout-meid naar een soort van zeggen: ‘Mijn lichaam wil een beetje pauze’,” vertelde Aniston Dames Gezondheid in 2014.Ik blijf bij meer simpele dingen en maak wandelingen en ben niet neurotisch over sporten en goed eten. Ik begon wat meer van het leven te genieten.” Blijf lezen om erachter te komen hoe ze het precies doet.

5 van Jennifer Aniston’s beste huidverzorgings- en wellnesstips

1. Moisturizer en SPF niet onderhandelbaar

Aniston brengt veel tijd door in de zon, maar ze heeft geleerd hoe belangrijk het is om haar huid te beschermen. Als woordvoerder van Aveeno zegt Aniston dat ze helemaal draait om Aveeno Protect+Hydrate Lotion Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 ($9) en Aveeno Daily Moisturizing Sheer Hydration Lotion ($9). “Ze zitten eigenlijk in mijn auto, in mijn tas, in het zwembad, in de keuken, in de slaapkamer, in de badkamer – ze zijn overal. Evenals mijn handlotion. Lotions en zonnebrandmiddelen de hele tijd.” Pro-tip: Aniston houdt haar bodylotion onder de douche en brengt deze aan zodra ze de kranen dichtdraait. “Dit is een extra truc voor extra hydratatie omdat je lichaam nog warm is”, zegt ze.

2. Ze gaat uit met beautygadgets voor thuis

Oké, we kunnen niet allemaal een infraroodsauna in huis hebben, maar Aniston vertelt Vorm dat deze tool een game-changer is geweest: “Dat doe ik een paar keer per week direct nadat ik de sportschool heb gedaan. Ik heb een echte verandering opgemerkt in mijn energie, mijn slaap en mijn huid.” Ze is ook een aanhanger van de Gold Sculpting Bar van make-upartiest Jillian Dempsey ($ 195) – een 24-karaats gouden, vibrerende huidverzorgingsgadget die de teint er strakker, gelift en nieuw leven laat uitzien – en het ZIIP Beauty Device van facialist Melanie Simon ($ 495). “Ik heb nog nooit zo’n resultaat gezien van zo’n kleine machine”, vertelt ze Mode.

3. Mindful ochtenden stellen haar in staat haar dagen helder in te gaan

Als Aniston aan het werk is, is ze rond 4.30 uur wakker. Eerder vertelde ze Well+Good dat ze haar dag begint met 10 tot 20 minuten meditatie, gevolgd door ontbijt en een training. “Meestal neem ik een shake, met een soort pure proteïne, dan bananen, bosbessen, bevroren kersen, stevia, een groentemix van dynamische groenten die erin gaat, macapoeder en een beetje cacao”, zegt ze. “Als ik geen shake heb, neem ik gewoon wat toast en gepocheerde eieren met wat avocado. Of gierstgranen met amandelmelk en bananen – het is echt lekker, en je kunt het de wintermaanden warm krijgen.”

Bekijk hoe onze schoonheids- en fitness-editor de ochtendroutine van Jennifer Aniston test:

B

4. Ze blijft sporten interessant

Aniston vindt het heerlijk om haar trainingen door elkaar te halen. “Ik heb een trainer, een geweldige vrouw die ik deze spin-yoga les geef [with]. We draaien een half uur en doen dan 40 minuten yoga. Dat is best heftig”, zegt ze. “Dan ga ik naar een sportschool, waar ik krachttraining doe of gewoon mijn eigen ding op de loopband, de fiets of de elliptische trainer, gewoon om het een en ander te veranderen. Je lichaam in de war houden is altijd de sleutel voor mij.” Ze is ook een grote fan van boksen.

Zoals wij allemaal, vertelt Aniston: Gezondheid van vrouwen dat ze dagen heeft waarop ze echt niet wil sporten. “Ik denk dat je gewoon naar je lichaam moet luisteren”, zegt ze. Maar soms bijt ze gewoon de kogel en gaat. “Als je gewoon zegt: ‘Ok, ik ga 10 minuten op een machine zitten’, begin je de endorfines gewoon op gang te krijgen. Dan voel je je geweldig en blijf je gewoon doorgaan.”

5. Zondagen zijn voor zelfzorg (en pasta)

Eerst zet Aniston wat spa-muziek op Pandora. Dan begint de pret. De typische huidverzorgingsroutine van Jennifer Aniston omvat meestal een scrub, een masker en vervolgens de Aveeno Positively Radiant Overnight Hydrating Facial Moisturizer ($ 14), vertelt ze. Vorm. “Ik laat het ‘s nachts aan en als ik wakker word, heb ik die bedauwde, gloeiende, fonkelende huid”, zegt ze. Maar voordat ze haar schoonheidsslaapje krijgt, houdt Aniston ervan om met haar dierbaren rond te hangen en een lekkere maaltijd te nuttigen. “Zondag is meestal een avond pasta of iets zelfgemaakts, waar familie samenkomt en we koken”, vertelt ze Zelf. “Het is echt leuk.” Mag ik de volgende keer meedoen, Jen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.