De beste gezichtsreiniger kost slechts $ 15

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Een van de grootste voordelen van online winkelen voor huidverzorging is dat je duizenden productrecensies binnen handbereik hebt om je te helpen beslissen waarin het de moeite waard is om in te investeren. En onlangs analyseerde Skincare Hero, een door experts geleid platform voor schoonheidsinhoud, meer dan 600.000 van die beoordelingen bij meerdere retailers. De grootste ontdekking? Die CeraVe Hydrating Facial Cleanser ($ 15 tot $ 18) was een van de meest geliefde (lees: je geld waard) producten op internet – zozeer zelfs dat het zelfs beter presteerde dan zijn luxe reinigende tegenhangers.

Skincare Hero keek naar 677.165 productrecensies van Amazon, Walmart, Target en Ulta om “consumenten te voorzien van bewijs dat huidverzorgingsproducten hun zuurverdiende geld echt waard zijn.” Het merk onderzocht 10 reinigingsmiddelen, waaronder de Tatcha The Deep Cleanse Gentle Exfoliating Cleanser ($ 39 tot $ 62) en de Olay Regenerating Cream Cleanser ($ 10), en ontdekte dat de Cerave-hydraterende reiniger de meest consistente vijfsterrenbeoordelingen had.

Het zijn niet alleen recensenten die dol zijn op deze reiniger: het is ook een favoriet onder dermatologen, die het prijzen omdat het zacht en effectief is. “Deze reiniger maakt gebruik van een oppervlakteactieve stof op basis van aminozuren en transformeert de crème voorzichtig in een delicaat schuim om olie, vuil en opbouw te helpen verwijderen”, zegt Marisa Garshick, MD, een gecertificeerde dermatoloog en klinisch assistent-professor dermatologie bij Weill Cornell Medicine. , vertelde eerder aan Well+Good. En Melissa Kanchanapoomi Levin, MD, board-gecertificeerde dermatoloog en oprichter van Entière Dermatology heeft het een zachte maar effectieve reiniger genoemd die “betrouwbaar, hydraterend en elegant is voor alle huidtypes”.

Hoewel de reiniger ultra-hydraterend is, kan het wonderen doen voor alle huidtypes, zegt board-gecertificeerde dermatoloog Dustin Portela, DO. “Het is een uitstekende wasbeurt die werkt voor een droge huid, maar ook goed doet op een vette huid”, zegt hij. “Het is perfect voor patiënten met acne of voor mensen die een geweldige reiniger willen in hun huidverzorgingsroutine.”

Wat de formule zo speciaal maakt, is dat het je teint hydrateert en tegelijkertijd je huidbarrière versterkt. Het bevat drie soorten ceramiden (ook wel de bouwstenen van je barrière genoemd), plus hyaluronzuur om je huid te helpen vocht aan te trekken en vast te houden. Dankzij een gepatenteerd toedieningssysteem worden deze voedende ingrediënten de hele dag door langzaam in uw huid afgegeven, waardoor u 24 uur lang hydratatie krijgt. Het is veilig voor alle huidtypes en verstopt de poriën of irritatie niet, en heeft zelfs het stempel van goedkeuring gekregen van de National Eczema Association.

Huidverzorgende FOMO voelen? Voeg de CeraVe Hydrating Facial Cleanser toe aan je winkelwagen om te zien waar alle hype over gaat.

Meer informatie over andere derm-favoriete drogisterij-favorieten:

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.