Advertisement

De Alison Brie-trainingsroutine: sloot cardio, eet meer

Advertisement

WAlison Brie hen begon te trainen voor Netflix-komedie SCHIJNEN-Als je het nog niet hebt gezien, ze speelt een worstelende actrice die een groep begint door zich bij een groep uitsluitend vrouwen aan te sluiten in de strijd (in feite een vrouwenkring met geplaagd haar en veters) – ze sloot zich aan bij SoulCycle Hold.

Klinkt het tegenovergestelde, toch? Maar het maakte allemaal deel uit van een masterplan van haar trainer, Jason Walsh, dat werd gedomineerd door serieuze krachttraining.

Omdat hij cardiovasculaire oefeningen heeft opgegeven

“Ik wilde echt kracht en spiermassa krijgen, dus het eerste wat ik deed was het grootste deel van mijn cardiorespiratoire oefeningen weglaten”, zei de actrice, die deelnam aan Gemeenschap en boze mannen voordat hij speelde in de populaire Netflix-komedie. Walsh voegt toe: “Allison heeft veel voorbereiding gekregen van het werk dat we met de gewichten hebben gedaan.”

Zoals Sidney Glasofer, MD, FACC, een gecertificeerde cardioloog bij de in New Jersey gevestigde Atlantic Medical Group, Well + Good vertelde, kan krachttraining met lagere gewichten en een hoger aantal herhalingen je de aerobe oefening geven die je nodig hebt. “Op deze manier krachttraining geeft je een cardiotraining”, zegt hij. “Het stelt je ook in staat om je training te differentiëren, zodat je je niet verveelt terwijl je je hartslag hoog houdt.”

Hoe ze haar uithoudingsvermogen behield

Desalniettemin had Brie zin om te herstellen na eindeloze tractierondes en Bulgaarse split-squats met om de paar dagen een langzame run. Ze volgde ook een wekelijkse les in Walsh’s Rise Nation-studio, waar ze 30 minuten besteedde aan het verhogen van haar hartslag op een VersaClimber. Deze verticale klimmachine biedt een serieuze workout voor het hele lichaam. SQUAY-coach Erin James vertelde Well + Good: “Je kunt het op drie manieren gebruiken: klimmen met je handen en knieën, je handen gebruiken terwijl je op de grond staat voor een handtraining of gewoon je benen gebruiken en de zijbalken met je handen vasthouden voor een meer gerichte workout op je benen.

Hij at “meer dan ooit”

Brie gelooft ook dat ze “constant eet” om haar door deze martelende weerstandstrainingen te loodsen – meestal eiwitten, groenten en goede vetten, volgens Walsh. “Veel vrouwen, vooral in mijn beroep, hebben het gevoel dat ze moeten verhongeren om af te vallen”, zegt Brie. “Het viel ons toen gewoon op. “Maar terwijl ik aan het trainen was voor de show, at ik meer dan ooit en ik voelde me nooit beter.”

Zoals sportcoach Kari Lansing, CSCS, tegen Well + Good zei: “Als je niet genoeg voedsel eet, gaat je lichaam in een ‘rebuild’-modus en dit is niet productief voor een training.” Niet genoeg eten kan je training verpesten, omdat je niet genoeg energie hebt om het meeste uit je training te halen.

“Het heffen van gewichten is zo krachtig – je voelt je echt slecht.” —Allison Brie

Dit alles heeft Brie niet alleen fysiek voorbereid om worstelaar te spelen en tonnen drop-kicks en heimachines te laten vallen – ja, ze deed al haar stunts – maar het gaf ook haar zelfvertrouwen een boost. “Zware gewichten optillen is zo krachtig – je voelt je echt slecht”, zegt hij. “Terwijl we de show aan het filmen waren, tilde ik 165 kilo death op, duwde mijn heupen tot 300 kilo en deed veel sets van 10 pulls.” Je straalt, meisje.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Abonneer je op Well +onze online wellness-community en ontgrendel je beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.