Advertisement

De 12 beste zonnebrandmiddelen die veilig zijn voor de zwangerschap voor een gezonde huidverzorgingsroutine in de zomer

Advertisement

PiZwangerschap is spannend en een beetje eng tegelijk. Je kunt vaak voelen dat alles verandert – van hoe je eruit ziet tot hoe je je voelt, van hoe anderen je zien tot hoe je jezelf ziet. Zeg obsessief over schoonheid, maar een manier waarop ik met al deze veranderingen en stress tijdens mijn zwangerschap omging, is door de items aan te passen aan mijn huidverzorgingsroutine voor de zwangerschap. Ik voel me als een klein deel van het universum dat ik kan beheersen. En de beste huidverzorgingsroutines beginnen met de beste zonnebrandmiddelen, vooral met zoveel opties die beschikbaar zijn voor zwangerschap.

De behoefte aan huidverzorging verandert tijdens de zwangerschap en ingrediënten die regelmatig voorkomen in uw niet-zwangere leven, zoals retinol en salicylzuur, worden plotseling onbruikbaar (hier is een volledige lijst van huidverzorgingsingrediënten die u moet vermijden tijdens de duur van de zwangerschap voor het geval u zijn nieuwsgierig). Bovendien wordt bescherming tegen de zon, die altijd belangrijk is, nog belangrijker voor zwangere vrouwen. “Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van het hulpmiddel om huidkanker te voorkomen”, zegt dermatoloog Ranella Hirsch, MD. “Bovendien, aangezien zwangerschap een periode is waarin pigmentatieproblemen zoals melasma optreden, is zonnebrandcrème een belangrijk onderdeel van de behandeling.”

Als u zwanger bent, is het een goed idee om enkele van de standaard zonnebrandmiddelen te volgen. “Ik raad over het algemeen aan om van zonnebrandcrème een dagelijkse gewoonte te maken en op zoek te gaan naar zonnebrandmiddelen met minimaal SPF30 en ‘breed bereik’, wat betekent dat ze ook UVA- en UVB-stralen dekken”, zegt Courtney Rubin, MD, gecertificeerde dermatoloog en mede-oprichter van Fig. .1. “Opnieuw aanbrengen is belangrijk, vooral als je voor langere tijd buiten blijft, transpireert of in en uit het water gaat.”

dr. Rubin raadt ook aan om wat meer etiketten te lezen als ze zwanger is en goed op de ingrediëntenlijst te letten. “Over het algemeen raad ik mijn zwangere patiënten aan om te zoeken naar zonnebrandmiddelen die mineraal zijn, wat betekent dat de actieve ingrediënten zinkoxide en/of titaniumdioxide bevatten. “Deze actieve ingrediënten veroorzaken minder snel huidgevoeligheden en huiduitslag en zijn minder irriterend voor de ogen.” “Voor zwangere patiënten die bijzonder gevoelig zijn voor melasma, raad ik meestal aan om zonnebrandmiddelen met SPF 50 te zoeken die gekleurd zijn (wat betekent dat ze zijn gemaakt met ijzeroxidepigmenten). “IJzeroxidepigmenten in gekleurde zonnefilters blokkeren zichtbaar licht, dat ook betrokken is bij de ontwikkeling van melasma.”

Dat gezegd hebbende, gooi je chemische zonnebrandcrème nog niet weg. Veel mensen met donkere huidtinten vinden dat minerale zonnefilters nooit goed genoeg mengen om op te vallen, en zoals Dr. zegt. Hirsch de beste zonnebrandcrème is “wat je leuk vindt en gaat gebruiken”.

Met al deze informatie in het achterhoofd – en ook tips om de ingrediënten oxybenzone en benzofenon-3 te vermijden – heb ik een diepe duik gemaakt met zonnebrandcrème. En hij kwam met enkele aanbevelingen waarvan we hopen dat ze je naar alle drie de kwartalen en verder zullen leiden. Raadpleeg zoals altijd uw arts als u vragen heeft over specifieke merken en specifieke ingrediënten.

De beste veilige zonnebrandmiddelen tijdens de zwangerschap

De beste zonnebrandcrème voor het hele lichaam, veilig voor zwangerschap

supergoed!  speel minerale spf, de beste zonnebrandcrème die veilig is voor zwangerschap

Supergaaf! SPEEL 100% minerale lotion SPF 30 met groene algen – $ 36,00

Voordelen: Mengt gemakkelijk, gaat soepel door, ideaal voor de gevoelige huid.

nadelen: Aan de duurste kant.

Supergaaf! is een merk zonnebrandcrème waar we dol op zijn en hun 100% minerale assortiment is een stuk beter dan de rest. Het enige actieve ingrediënt is zinkoxide, en eerlijk gezegd is dit wat we graag zien. De zonnebrandcrème zelf is ook gemakkelijk aan te brengen en goed uit te smeren (zeker bij een minerale zonnebrandcrème die dikker mag zijn).

De beste zonnebrandcrème voor het gezicht die veilig is voor zwangerschap

tizo am aanvulling, de beste zonnebrandmiddelen die veilig zijn voor zwangerschap

TIZO AM Replenish Niet-getinte SPF 40 – $ 48,00

Voordelen: Uitstekend onder make-up of alleen.

nadelen: Nogmaals de prijs.

TIZO AM Replenish is geweldig voor de gevoelige huid, extreem hydraterend en bevat vitamine C en E, dus het verbetert je huid echt en beschermt haar. Het zit mooi en onder make-up, dus het is een geweldige keuze voor wat je dag ook kan brengen.

(Let op: het is niet mogelijk om een ​​affiliate link aan te maken).

De beste zonnebrandapotheek voor zwangerschap

neutrogena pure zink droog, hard, de beste zonnebrandcrème voor zwangerschap

Breed bereik SPF 50 Neutrogena Sheer Zinc Dry-Touch – $ 13,00

Voordelen: Betaalbaar en makkelijk te vinden.

nadelen: Sommigen zeggen dat het witte pleister achterlaat.

Als u op zoek bent naar betaalbare prijzen, staat Neutrogena aan de top. Het is ook beoordeeld als het # 1 meest populaire merk voor minerale zonnebrandmiddelen, wat niets is om naar te niezen (en waarschijnlijk veel te maken heeft met de prijs). Deze zonnebrandcrème is extreem gevoelig, bestand tegen zweet en water en pronkt met zijn niet-irriterende werking, zelfs niet voor de huid met problemen zoals eczeem.

De beste zonnebrandcrème voor de vette huid tijdens de zwangerschap

Dermstore mdsolars minerale creme spf, de beste zonnebrandcrème voor de zwangerschap

MDSolarSciences Mineral Creme SPF 50 breed spectrum UVA-UVB – $ 30,00

Voordelen: Uitstekende bescherming en tegelijkertijd uitbraken voorkomen.

nadelen: Moeilijk te wrijven.

Een heerlijke dagelijkse zonnebrandcrème voor het gezicht. Sommige mensen vergelijken de textuur met een make-upprimer en de meesten zeggen dat het een uitstekende keuze is voor alle stadia van het leven van je huid. Met ingrediënten die ook werken om op te helderen, werkt MDSolarSciences Mineral Creme hard om uw huid te versterken en tegelijkertijd te beschermen. De serie is ook gestart door een dermatoloog-oncoloog, waardoor deze vanaf het begin is goedgekeurd door de arts.

Beste All Natural zonnebrandcrème veilig tijdens de zwangerschap

zonnebrandcrème minerale baby earth mama, de beste zonnebrandcrème voor zwangerschap

Earth Mama Organics minerale zonnebrandcrème voor baby’s SPF 40 – $ 15,00

Voordelen: Goede prijs en schone ingrediënten.

nadelen: Het kan moeilijk zijn om uit de pijp te komen. super dik.

Earth Mama-producten zijn geliefd bij ouders en dit zonnescherm is geen uitzondering. Het product is verkrijgbaar op de markt voor baby’s en werkt natuurlijk voor mensen van alle leeftijden. De lijst met ingrediënten is fascinerend omdat alles voor de meeste consumenten herkenbaar is – kokosolie, bijenwas, granaatappel. Dit zonnescherm krijgt ook een felbegeerde hoge beoordeling van de EWG.

(Let op: het is niet mogelijk om een ​​partnerlink te vinden/maken).

De beste zonnebrandcrème voor tijdens de zwangerschap

Mychelle sun shield stick, de beste zonnebrandcrème voor tijdens de zwangerschap

Mychelle Sun Shield Stick SPF 50 – $ 15,00

Voordelen: Gemakkelijk te gebruiken, het perfecte tasitem.

nadelen: Uiteraard te klein om een ​​oplossing te zijn voor het hele lichaam.

Zonnebrandmiddelen zijn geweldig voor het gezicht en om overal aan te brengen. Het glijdt soepel aan, is onzichtbaar en laat bijna geen merkbare textuur op de huid achter. Het is de perfecte make-up set en bevat vitamine E voor extra hydratatie.

De beste lippenbalsem voor zwangerschap met SPF

sunbum mineral spf, de beste zonnebrandcrème voor de zwangerschap

Sun Bum Mineral SPF 30 Zonnebrandcrème Lippenbalsem – $ 4.00

Voordelen: Super betaalbaar en zeer ontspannend.

nadelen: Sommige mensen houden niet van de smaak.

Hoewel velen van ons ijverig zijn met zonnebrandcrème, vergeten we nog steeds onze lippen te beschermen. Sun Bum lippenbalsem (die ook verkrijgbaar is in getinte opties) is een geweldige keuze en zit ook boordevol geweldige kalmerende ingrediënten zoals sheaboter en vitamine E.

De beste veilige zonnebrandcrème tijdens de zwangerschap voor de droge huid

eltamd uv aanvulling, de beste zonnebrandcrème voor zwangerschap

EltaMD UV vult breed spectrum SPF 44 aan – $ 38,00

Voordelen: Ideaal voor de gevoelige huid en extreem hydraterend.

nadelen: Sommigen zeggen dat het witte pleister achterlaat.

EltaMD heeft fans die doen denken aan aanbidding en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het maakt de huid glad en gehydrateerd, terwijl het tegelijkertijd uitstekend werkt als bescherming tegen de zon. Niet alle EltaMD-producten zijn zo schoon, maar zorg ervoor dat u de ingrediëntenlijsten controleert. De enige actieve ingrediënten in dit specifieke EltaMD-product zijn zinkoxide en titaniumdioxide, en dat is precies wat we graag zien.

De beste zonnebrandcrème voor kleur die veilig is voor zwangerschap

dronken olifant umbra, de beste zonnebrandmiddelen voor zwangerschap

Dronken olifant Umbra Tinte Physical Daily Defense SPF 30 – $ 36,00

Voordelen: Heerlijk onder make-up.

nadelen: Niet waterbestendig.

Drunk Elephant is een andere serie met enorme volgers en goederen om dit vervolg te ondersteunen. Hun getinte Physical Daily Defense heeft een subtiele tint die net zo goed werkt als wat make-up. Terwijl ze beschermen tegen de zon, helpen voedingsstoffen (zoals frambozenzaad) en antioxidanten roodheid te verminderen. Het is een geweldige keuze voor elke dag.

De beste schone zonnebrandcrème voor zwangerschap

Biossance puur mineraal, de beste zonnebrandcrème voor tijdens de zwangerschap

Zonnebrandcrème Biossance Squalane + Zink Sheer Mineraal Zonnebrandcrème – $ 30,00

Voordelen: Eigenlijk heel schoon!

nadelen: Het is niet waterbestendig. hogere prijs.

Deze luxe zonnebrandcrème (het beste voor het gezicht!) is echt zo schoon als het hoort te zijn. Bovendien is het squalaan dat het bevat een verzachtend middel dat hydrateert zonder de poriën te verstoppen. We houden van deze optie voor beide dagen zonder make-up en voor dagen zonder make-up, hoewel het, omdat het niet waterdicht is, zeker niet de beste keuze is voor uitstapjes met water.

De beste zonnebrandcrème tijdens de zwangerschap voor het hele gezin

zonnebrandcrème minerale pipet, de beste zonnebrandcrème voor zwangerschap

Zonnebrandcrème Pipet Mineraal SPF 50 – $ 15,00

Voordelen: Geweldig voor baby’s en volwassenen.

nadelen: Laat gips achter, vooral op een donkere huid.

Deze zonnebrandcrème is stroperig en rijk en beschermt de huid uitstekend, vooral op dagen dat u niet thuis bent. Zonnebrandcrème is niet waterbestendig, wat belangrijk is om in gedachten te houden, maar het is zacht genoeg voor baby’s – wat zeker betekent dat het zacht genoeg is voor het hele gezin.

De beste zonnebrandspray voor zwangerschap

sum bum minerale spray, de beste zonnebrandcrème voor de zwangerschap

Sun Bum Mineral SPF 30 Zonnebrandspray – $ 14,00

Voordelen: Makkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in medicijnen.

nadelen: Het kan moeilijk zijn om te wrijven.

Sun Bum heeft deze lijst twee keer gemaakt, en dit komt omdat ze geweldige ingrediënten gebruiken, betaalbaar zijn en gemakkelijk verkrijgbaar zijn op plaatsen waar velen van ons winkelen. Bovendien is zonnebrandcrème soms de gemakkelijkste optie – vooral als je zwanger bent en dingen als lotion op je voeten wrijven onmogelijk klinkt. Deze spray is glad en droogt snel, wat een grote overwinning is in ons boek.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.