Compatibiliteit Vissen en Stier is supersterk

Do controleer je elke ochtend religieus je Co-Star-app? Beter nog, filter je je Bumble-matches op geboorteteken? (Omdat ICYDK, ja, dat is een ding.) Of misschien ben jij de persoon die, zodra iemand iets veelzeggends onthult, je meteen vraagt ​​wat hun teken is om te proberen het te begrijpen. Als je zei (of dacht) Ja, dat ben ik voor elk van die scenario’s ben je niet de enige. Dat gezegd hebbende, betekent het ook dat je misschien niet alle mogelijke relaties in je leven een eerlijke kans geeft. Immers, als de apps die je gebruikt je bepaalde sterrenbeelden afraden, is de kans groot dat je je daar aan houdt. Het punt is dat er enkele belangrijke mythes zijn over astrologische compatibiliteit. Namelijk dat sommige tekens gewoon niet samenwerken.

Integendeel: “Elke combinatie van sterrenbeelden kan compatibel zijn – het komt allemaal neer op communicatieve vaardigheden, volwassenheid en verlangen”, zegt gecertificeerd astroloog Annabel Gat. Dat gezegd hebbende, geeft ze toe dat elke combinatie van zonnetekens zijn eigen speciale chemie heeft. Met dat in gedachten, vooral als we de lente ingaan, blijf lezen om meer te weten te komen over de compatibiliteit van Vissen en Stier.

Compatibiliteit Vissen en Stier vriendschap

Gezien hun nabijheid in de dierenriem, waardoor ze slechts twee tekens van elkaar verwijderd zijn, is het bekend dat Vissen en Stier hechte, koesterende vriendschappen vormen. Waar Vissen een waterteken is, vooral bekend als emotioneel, empathisch en idealistisch, is Stier een aardeteken dat bekend staat als toegewijd, betrouwbaar en een beetje realistischer. Daarom zegt Gat dat Stieren de rots kunnen zijn die Vissen nodig hebben, vooral omdat Vissen over het algemeen wat onvoorspelbaarder zijn.

“Vissen waarderen vaak de communicatieve vaardigheden van Stier, vooral hoe betrouwbaar en duidelijk ze zijn, en Stier vindt het geweldig om Vissen te zien socializen en deel uit te maken van hun vriendengroep”, voegt Gat eraan toe, en merkt op dat deze vormen van compatibiliteit overgaan in romantische relaties tussen de tekens, te.

Compatibiliteit tussen Vissen en Stier-relaties

Het feit dat Vissen en Stier zo’n goede platonische combinatie vormen, is volgens Gat een goed voorteken voor romantische relaties. “Vissen is een romanticus in hart en nieren, een perfecte aanvulling op de sensuele Stier”, zegt ze.

Het is echter niet allemaal romantiek en seks. “Vissen en Stier zijn een heerlijke astrologische combinatie om mee te rijden of te sterven”, zegt astroloog Lauren DeGolia. “Stier-energie leidt met liefde en loyaliteit en de rooskleurige kijk van Vissen op relaties maakt een vonk van welke aard dan ook tussen deze twee magnetisch.” Met dit in gedachten zegt DeGolia dat een relatie tussen een Vissen en een Stier vaak gevuld is met “veel kleine, attente gebaren die de verbinding verrijken.” Hoewel ook zij toegeeft dat de sensualiteit hoog is, waardoor de compatibiliteit tussen Vissen en Stier bijzonder bevredigend is. “Het is een liefdesfeest in de slaapkamer voor deze twee – Stier met hun diepe waardering voor sensualiteit en Vissen met hun zielsverruimende gevoeligheid”, legt ze uit.

Naast seks, romantiek en gevoeligheid, zegt Gat dat het idealistische wereldbeeld van Vissen de Stier helpt om balans te vinden in de oppervlakkige wereld. “Vissen weten dat de beste dingen in het leven gratis zijn, wat een bevrijdend gevoel kan geven voor Stier, die zich soms zorgen kan maken of ze wel of niet een tafel kunnen bemachtigen in het hipste nieuwe restaurant”, zegt Gat.

Vissen en Stier ontberingen

Hoewel Vissen en Stier onmiskenbaar compatibel zijn, zijn hun relaties niet zonder gebreken. “Er kunnen ruwe plekken voor deze relatie optreden als ze een onderwerp niet eens worden”, zegt DeGolia. “Stier kan hun hielen ingraven in hun positie of weigeren te wijken als ze het er niet mee eens zijn; Vissen kunnen verdwalen in een golf van emotie en weten op het eerste gezicht niet precies hoe ze over een onderwerp denken, wat de praktische Stier in de war kan brengen. Daarom zegt ze dat ruimte van het grootste belang is in een relatie tussen Vissen en Stieren. “Het is belangrijk dat deze twee elkaar de ruimte geven om hun perspectief en emoties te verwerken voordat ze proberen een oplossing te vinden”, legt ze uit.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.