Caudalie Vinoperfect Brightening Glycolic Peel Mask Review | Goed+Goed

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Ondanks dat ik drie uur te vroeg op Charles De Gaulle Airport aankwam, miste ik mijn vlucht naar huis vanuit Frankrijk. Hoewel die scène een moment rechtstreeks uit mijn ergste nachtmerries was, was er een zilveren randje: ik kreeg nog een laatste uitstapje via een Parijse apotheek, ook wel mijn gelukkige plek genoemd. Mijn “sorry dat je de enige rechtstreekse vlucht terug naar Californië hebt gemist” cadeau aan mezelf? Caudalie’s Vinoperfect Brightening Glycolic Peel Mask.

TIP

Met de Well+Good Shop kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Caudalie’s gebruik van vinotherapie (ja, vino zoals in wijn!) in huidverzorging maakt gebruik van de kracht van druiven – hun zaden, stengels en schil – om een ​​groot aantal voordelen te bieden voor je mooie gezicht. Je bent waarschijnlijk bekend met de bestverkochte, wonderbaarlijke verheldering van het Franse merk serum, en nadat ik het serum in het verleden al had geprobeerd (enorme fan, tussen haakjes), wilde ik een andere favoriet bij fans testen. Dus ik nam een ​​tube (oké, drie tubes) van het beroemde vijfsterrenglycolmasker bij de CDG-apotheek. De apotheker verzekerde me dat mijn keuze een solide keuze was, en legde uit dat het – net als andere Franse huidverzorgingsproducten – krachtig en toch zacht was, en precies wat ik nodig had voor mijn huidtype.

Mijn teint kan zo droog worden dat het schilfert (ick), vooral in de wintermaanden. Het glycolzuur in deze formulering zorgt voor een chemische exfoliatie zonder zo hard te zijn als andere vergelijkbare exfoliërende producten. Als zodanig kan het helpen bij ongelijkmatige textuur, saaiheid en donkere vlekken, evenals hormonale acne (de vloek van mijn bestaan). De formule combineert glycolzuur met andere alfahydroxyzuren, die werken om de huidtextuur te verfijnen en de celvernieuwing te stimuleren, waardoor je gezicht babyzacht wordt.

Ten slotte wordt beweerd dat Caudalie’s gepatenteerde “Vine Sap-Derived Viniferine”, die afkomstig is van druiven, “62 keer effectiever is dan vitamine C” (legitiem), en helpt om de huid op te fleuren, donkere vlekken uit te roeien en een stralende, zelfs gloed. Nadat ik het de afgelopen maanden zelf heb gebruikt, kan ik bevestigen dat dit waar is.

De formule heeft een romige textuur die lijkt op een zijdezachte vochtinbrengende crème. De naam “peel mask” klinkt misschien alsof je het eraf haalt, maar dat is niet het geval. Verdeel een dunne, gelijkmatige laag over uw gezicht, vermijd het gebied rond de ogen, wacht 10 minuten en spoel af. Het heeft niet dat verschroeiende, brandende gevoel van Drunk Elephant’s Babyfacial, maar de effecten zijn vergelijkbaar: een exfoliërende gezichtsbehandeling die je huid soepel en verjongd maakt. Hoewel de prijs hier in de Verenigde Staten ongeveer het dubbele is dan in Frankrijk, is het met $ 39 nog steeds aan de meer betaalbare kant in vergelijking met andere chemische exfolianten en maskers (zoals de eerder genoemde gezichtsbehandeling van $ 80 in een fles).

Met de resultaten die ik in mijn huid heb gezien sinds ik het masker gebruik, kan ik gerust zeggen dat het (… bijna) de moeite waard was om mijn vlucht te missen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.