Buxom’s Power Full Lip Balm hydrateert, maakt voller en geeft kleur

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

De afgelopen maanden ben ik een beetje een kenner van lippenbalsems geworden. De vriestemperaturen in NYC en mijn gewoonlijk droge huid hebben me gedwongen op zoek te gaan naar de meest hydraterende producten die ik in handen kan krijgen. Dit omvat het fietsen door 10 verschillende lipbehandelingen van Burt’s Bees tot NARS, gewoon om te voorkomen dat mijn lippen ruw en uitgedroogd aanvoelen. Maar om eerlijk te zijn, geen van hen heeft een meer transformerend effect op mijn lippen gehad dan de Buxom Power Full Lip Balm ($ 18).

In tegenstelling tot de meeste lippenbalsems, is deze een drie-in-één-oplossing. Het hydrateert, maakt voller en geeft kleur aan je lippen – alles in één keer. En het doet dit om de perfectie te benaderen door ingrediënten zoals pompoenpitolie en peptiden te gebruiken.

TIP

Met de Goed+Goed WINKELEN, kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Dus, hoe zit het met deze ingrediënten die dit lipproduct zo effectief maken? Laten we uitpakken.

Pompoenpitolie werkt als een bevochtiger die beschermt tegen vochtverlies en radicale schade. Het is rijk aan vetzuren zoals omega 3 en omega 6, en heeft een heleboel vitamine E om je lippen glad en gevoed te houden. Tegelijkertijd spelen peptiden ook een grote rol in de formule. Ze helpen collageen te stimuleren (ook bekend als het eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van je huid). Dit is uiteindelijk wat helpt om je lippen die sappige uitstraling te geven die de balsem belooft.

Maar wat de formule tot een thuisrun maakt, IMO, is dat het je schaduw aanpast. Daarmee bedoel ik dat de ingrediënten reageren met de pH-waarde van je lippen en een kleur creëren die uniek is voor jou zodra je deze aanbrengt (vergelijkbaar met de immer populaire Clinique Black Honey lipstick). In mijn geval bleek de tint een subtiele roze tint te zijn die vergelijkbaar was met mijn natuurlijke lipkleur.

rondborstige lippenbalsem

Ik ga niet liegen, ik had niet verwacht dat ik deze balsem leuk zou vinden omdat hij niet dik van structuur is. En zoals mensen met een droge huid weten, hoe dikker de oplossing, hoe beter het hydraterende effect. Maar niet in dit geval. Ik was aangenaam verrast door hoe goed mijn lippen reageerden op de gladde textuur. Het eerste wat me opviel was hoe direct de balsem hydrateert. Het enige wat je hoeft te doen is een dun laagje aanbrengen en de formule zijn werk laten doen. Het hydrateert je lippen diep in laagjes en de oplossing trekt snel in zonder zijn hydraterende werking te verliezen. Ik had geen behoefte om nog drie uur te antwoorden, wat een grote overwinning is bij 32-graden weer.

En voor degenen die vollere lippen willen, kan dit ook volstaan. Hoewel mijn lippen niet radicaal van grootte veranderden, kreeg ik uiteindelijk een meer weelderig ogende steenbolk. Mijn lippen waren mollig en hadden een kussenachtig zacht gevoel. Houd er rekening mee dat er een zwak tintelend gevoel is (dankzij opvullende ingrediënten zoals menthon-glycerine-acetaal), maar dat verdwijnt binnen enkele seconden. Als je een gevoelige huid hebt, raad ik aan om eerst een kleine hoeveelheid te gebruiken of eerst op een stukje huid te testen.

Globaal genomen? Het hydrateert wanneer je het nodig hebt, maakt je lippen voller zojuist genoeg, en biedt een geweldige natuurlijke lipkleur. En recensenten zijn het daarmee eens. “Ik heb ernstig droge lippen en gebruik de exfoliator samen met dit juweeltje”, legt een shopper uit. “De kleur past perfect bij mijn huid, een beetje gaat een lange weg, het smaakt niet grappig, en het is niet plakkerig of raar. Ik ben er helemaal weg van!.”

Een recensent was ook opgetogen over het gemak van het dragen van de balsem. “Ik heb net mijn Buxom Power-Full lippenbalsem en ik vind het heerlijk hoe het aanvoelt als ik het op mijn lippen aanbreng. Het voelt erg hydraterend aan met een vleugje mollig, als een tintelend gevoel, maar niet te sterk… je kunt het zeker voelen het werkt. Ik ben dol op deze lippenbalsem en ik zal hem opnieuw kopen in een andere kleur. “

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.