Bouw beenkracht op met deze staande Pilates-training

Het dagelijkse leven kan zoveel van je lichaam vragen. Een ritje naar de apotheek, wachten in de rij bij de winkel, of de gymnastiekoefening die je doet om achter je toilet te reiken als je het schoonmaakt, kunnen allemaal veel van je spieren vergen. Natuurlijk wordt er veel gepraat over het ondersteunen van je spieren bij sporten zoals hardlopen, voetbal of gewichtheffen. Rekken, versterken en uithoudingsvermogen zijn allemaal van cruciaal belang voor prestaties, ja, maar ze zijn ook essentieel voor de willekeurige dingen die het leven van je vraagt. Dus als je op zoek bent naar een snelle, versterkende Pilates-workout die je dagelijks leven ondersteunt, bekijk dan deze meest recente aflevering van Goede zetten met Chloe De Winter, oprichter van de Pilates-praktijk Go with Chlo, is precies dat.

De Winter duikt in een verkwikkende staande Pilates-flow van 15 minuten die zich richt op het versterken van de benen en het aanspreken van de kern. Ze begint met een paar snelle, geëngageerde squats, en herinnert je eraan dat, ook al zijn deze bewegingen moeilijk, ze helpen het lichaam functioneel te versterken. Dit betekent dat deze bewegingen spieren rekruteren op een manier die ze vaak gebruiken. Nadat je hart sneller gaat kloppen van die squats, laat De Winter je je armen strekken en strekken (zoals borststrelend door de lucht). Je gaat dan in een aantal diepe uitvalposities terwijl je je armen beweegt.

Vervolgens laat De Winter je op je tenen gaan staan ​​en weer naar beneden komen terwijl je je op de ademhaling concentreert. Dit is een geweldige zet om de spieren te versterken die je enkels beschermen tegen blessures. Ten slotte rond je deze intense sessie van 15 minuten af ​​met squats en calf raises. Hierdoor kun je het branden voelen, maar wees gerust, als je eenmaal dit gedeelte hebt bereikt, ben je bijna klaar.

Klaar om een ​​staande Pilates-workout te doen die je dagelijkse beweging ondersteunt? Pak een matje en gemakkelijke kleding – De Winter zal het voortouw nemen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.