Better Not Younger Lash Serum voor vollere wimpers naarmate je ouder wordt| Goed+Goed

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Hoewel ouder worden echt een voorrecht is, kan het ook moeilijk zijn om veranderingen in uw gezicht te zien. Hoewel er zoveel producten zijn om collageen, volume en vocht in onze huid en dikte in ons haar te helpen behouden, is een categorie die vaak over het hoofd wordt gezien onze wimpers.

“Je wimpers worden dunner naarmate je ouder wordt”, zegt de board-gecertificeerde oogarts en oculoplastisch chirurg M Polly McKinstry, MD, wiens expertise de esthetiek en gezondheid van de ogen en de ogen omvat. “Dit is de reden waarom sommige patiënten naar een wimperserum kijken, dat is ontworpen om de wimpergroei te stimuleren. Het heeft met name invloed op de dikte, het pigment en de groeicyclus van de wimpers. Normaal gesproken groeien de wimpers tot een bepaalde lengte en vallen ze dan uit ; met het serum zullen de wimpers langer worden.”

Een serum dat regelmatig uitverkocht raakt? Het Better Not Younger Superpower Lash Growth Serum ($ 68). Deze hypoallergene, diervriendelijke formulering belooft een toename van 82 procent in wimperdichtheid, en een onafhankelijk onderzoek van een maand wees uit dat gebruikers in slechts vier weken “dikkere, donkerdere, vollere en sterkere wimpers” rapporteerden.

Better Not Younger staat bekend om zijn lijn van haar-, huid- en nagelproducten die zijn afgestemd op de veranderingen die in ons lichaam plaatsvinden naarmate we ouder worden, en het wimperserum van het merk is een andere bestverkopende toevoeging aan zijn collectie. De formule maakt gebruik van een combinatie van pompoenpitextract, panthenol, biotine, hyaluronzuur en peptidecomplex bedoeld om de wimperlijn te voeden en de groei te stimuleren. Het merk adviseert dagelijks gebruik om effecten te zien – uw wimpers kunnen terugkeren naar hun normale groeicyclus als u stopt met het gebruik van het serum.

Rave recensies weerspiegelen de uitverkochte status van dit serum. Een recensent schrijft dat het Superpower-serum “Supergemakkelijk aan te brengen en zacht voor de ogen is”, en een ander meldt dat hun wimpers na slechts een paar weken “zeker langer” zijn. Voor $ 55 is het het proberen waard!

Een belangrijke waarschuwing voor wimperserums: Dr. McKinstry legt uit dat hoewel deze OTC-behandeling voor sommige patiënten een goede optie kan zijn, je met je arts moet overleggen voordat je een wimperserum gebruikt. “Veel van deze serums bevatten prostaglandine-analogen, die vetverlies rond de ogen kunnen veroorzaken. Aangezien het verouderingsproces rond de ogen vaak gepaard gaat met vetverlies, kunnen prostaglandine-analogen het uiterlijk van veroudering versnellen.” Het is belangrijk op te merken dat Dr. McKinstry spreekt met: alle wimperserums als categorie, niet specifiek het product van Better Not Younger. Ze raadt aan om met uw arts te overleggen wanneer u dit type product gebruikt – of elk ander product dat in contact komt met uw ogen – om ervoor te zorgen dat u geen nadelige effecten krijgt.

Dan zijn dikkere, vollere wimpers slechts een paar vegen verwijderd.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.