Ben je de bicepskrullen beu? Probeer deze korte training voor het bovenlichaam

WAls je je workouts voor het bovenlichaam voorstelt, denk je waarschijnlijk aan bicep-krullen. Er zijn echter veel manieren om uw lichaam te bewegen die de kracht van het bovenlichaam bevorderen buiten de gewone halterbeweging. Als je op zoek bent naar een hele reeks creatieve bewegingen om je sterker te voelen en de kracht van je bovenlichaam te vergroten, bekijk dan de nieuwste aflevering van Good Moves met de in NYC gevestigde trainer Traci Copeland. In deze aflevering van 20 minuten neemt ze je mee door een aantal hele leuke bewegingen die je een sterker gevoel zullen geven. Het beste van de training? Het is creatief en snel.

In deze sessie hoef je bij Copeland niet naar dumbbells te reiken om je biceps curl op te zetten. Ze gebruikt eigenlijk veel plankvariaties om je lichaamsgewicht te benutten. Enkele voorbeelden zijn tikken op de tenen terwijl u zich in een naar beneden gerichte plank bevindt, zijwaarts gerichte planken en knieën. Tijdens deze training laat Copeland je ook in verschillende yogahoudingen bewegen, zoals een neerwaartse hond- of kinderhouding. Dit is geweldig om wat doorbloeding en mobiliteit op gang te brengen tussen moeilijkere bewegingen. Je bovenlichaam bestaat uit zoveel verschillende spiergroepen en deze training draagt ​​op unieke manieren bij aan het versterken van het gebied.

Copeland telt met je mee en moedigt je aan tijdens deze training. Zelfs als het moeilijk wordt, is ze bij je en ben je klaar voordat je het weet.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.