Begin je dag goed met deze ochtendpilatestraining

Suw dag beginnen met rustige activiteiten zoals wandelen, yoga of een Pilates-training kan een aanzienlijke invloed hebben op uw lichaam. Het kan niet alleen je bloedsomloop verhogen, wat de bloedstroom verbetert naar gebieden die misschien stijf zijn van een goede nachtrust, het kan ook je zenuwstelsel helpen, volgens Harvard Health. Langzame ademhaling en zachte beweging kunnen je parasympathische zenuwstelsel activeren, ook wel je “rust- en verteringssysteem” genoemd, en je kalmeren voordat je aan je dag bent begonnen.

Dus als je je dag wilt ontspannen met wat rekoefeningen voor je lichaam en geest, probeer dan deze verjongende 8 minuten durende ochtend Pilates-flow met instructeur Chloe De Winter, oprichter van de Pilates-oefening Go with Chlo.

Bij De Winter start je op je rug in een happy baby-houding. Vervolgens schommel je heen en weer, waarbij je echt je heupgewrichten en onderrug voelt opwarmen. Dit is vooral goed voor mensen die een lange dag achter het bureau hebben. Het bloed laten stromen en spieren los laten voordat u gaat zitten, is een geweldige manier om stijfheid en pijn te voorkomen.

Deze sessie is er echt op gericht om je lichaam langzaam te laten werken, van onderaf, zegt De Winter. Je gaat van blije baby naar kat en koe op je knieƫn, en dan probeer je grotere, bredere staande stukken. De Winter bestrijkt veel terrein voor een snelle Pilates-sessie van 8 minuten.

Ben jij er klaar voor om deze ochtend met De Winter een beetje lente in je stap te zetten? Het enige wat je nodig hebt is comfortabele kleding en een matje. Een “vroege vogel vangt de worm”-geest is optioneel.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.