Augustinus Bader De ultieme kalmerende crème voelt geweldig aan

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Ik had onlangs mijn eerste ervaring met professionele microneedling, waardoor mijn huid droog, schilferig en gevoelig werd. Dit kwam natuurlijk niet als een verrassing, aangezien mijn gezicht was overreden door een stel naalden en moest genezen (microneedling werkt door kleine wondjes in de huid te creëren, en het herstelproces zet de collageenproductie in een hogere versnelling), maar het was toch ongemakkelijk. Gelukkig kreeg ik een paar dagen na de procedure de nieuwe Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream ($ 280) in handen en het hielp het herstel van mijn huid te versnellen.

The Ultimate Soothing Cream – vandaag gelanceerd – is het gevoelige, huidvriendelijke zusje van Augustinus Bader’s favoriete moisturizers, The Cream ($ 89 tot $ 280) en The Rich Cream ($ 89 tot $ 280). Alle drie de formules bevatten Dr. Bader’s gepatenteerde Trigger Factor Complex 8 (TFC8), dat voedingsstoffen levert aan specifieke delen van je huidcellen, waardoor ze zichzelf kunnen herstellen. Wat de verzachtende crème anders maakt, is de focus op de gevoelige huid: het is ontworpen om de overbelaste, droge, geïrriteerde, jeukende of ongemakkelijke huid te ondersteunen en helpt het zichzelf te herstellen op cellulair niveau.

Dankzij vetzuurrijke ingrediënten zoals teunisbloemolie en zwarte komijnzaadolie heeft The Ultimate Soothing Cream een ​​hoger lipidenprofiel dan de andere moisturizers in de lijn van Augustinus Bader. Lipiden werken in wezen als cement om de scheuren in uw huidbarrière te genezen en het vocht in uw teint te herstellen. Plaatselijk aanbrengen kan bijzonder nuttig zijn bij de behandeling van een gevoelige of overgevoelige huid, die beide worden gekenmerkt door een verzwakte huidbarrière. Omdat de formule meer vetzuren bevat dan zijn voorgangers, kan deze de huidbarrière mogelijk sneller kalmeren, gladmaken en versterken.

Ook op de ingrediëntenlijst? Totarol, een antibacterieel en ontstekingsremmend ingrediënt uit Nieuw-Zeeland dat wordt beschouwd als een super antioxidant; vitamine B5, dat hydrateert en opvult; en niacinamide, dat de huid verheldert terwijl het de stevigheid verhoogt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Deze crème helpt niet alleen de huid te kalmeren, maar kan ook helpen bij het beheersen van rimpels en verkleuring. In een gebruikersonderzoek van 12 weken met 105 vrouwen van 18 tot 70 jaar waren fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie elk zichtbaar verminderd met bijna 80 procent.

Terwijl ik The Ultimate Soothing Cream smeerde, had ik het gevoel dat ik mijn droge (en enigszins boze) huid precies gaf wat het nodig had. Het verzachtte roodheid en leverde een flinke dosis vocht en voeding zonder een vettige afdronk achter te laten. Het is geweldig voor iedereen wiens huid tijdelijk gevoelig is geworden door te veel huidverzorgingsingrediënten te gebruiken, zonnebrand te krijgen of, zoals ik, herstellende is van een huidbehandeling. Dus als u de gevoeligheid van de huid onder controle houdt of een snelle reparatie nodig heeft, is dit echt de perfecte formule.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.