Advertisement

AmLactin Foot Repair is als een pedicure in een fles

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Als we de zomer ingaan, beseffen we pijnlijk hoeveel korst onze voeten hebben. Scheuren en schilfers zijn gemakkelijk te negeren wanneer ze verborgen zijn in laarzen en sneakers, maar als de sandalen eenmaal uit zijn, zijn ze onvermijdelijk. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke oplossing voor thuis, hoeft u niet verder te zoeken dan AmLactin Foot Repair.

“AmLactin bevat melkzuur en is geweldig voor een droge huid die ook schilferig is – ideaal voor droge hielen”, zegt Caren Campbell, MD, een gecertificeerde dermatoloog in Californië. “Ik raad het aan voor mijn patiënten die zachte exfoliatie en hydratatie nodig hebben.”

Melkzuur, het belangrijkste ingrediënt in AmLactin Foot Repair ($ 10), is een alfahydroxyzuur dat werkt door de lijm los te maken die de cellen in de bovenste huidlagen bij elkaar houdt. Dit proces smelt de dode huidcellen en onthult een gladdere huid. Het is een vorm van chemische exfoliatie, die milder is dan de mechanische exfoliatie die je krijgt met zoiets als puimsteen. Het is de perfecte doe-het-zelf-methode omdat je je geen zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk te hard krabt.

Hoewel melkzuur zijn werk doet, gebruikt de formule ook ingrediënten zoals glycerine en vaseline om je huid te hydrateren en vocht vast te houden. Deze balans houdt de huid van je voeten sterk en gezond.

“Als je je huid glad wilt maken, kun je een zeer hoge concentratie AHA laten vallen en heb je gegarandeerd een gladdere huid, maar als je geen ondersteuning geeft [from hydrating ingredients] “Ze lopen ook risico en zijn vatbaarder voor schade”, vertelde Dendy Engleman, MD, FAAD, een gecertificeerde dermatoloog in New York, aan Well + Good. “Zelfs als je huid niet dezelfde intense hydratatie heeft die het in deze tijd van het jaar nodig heeft, zoals wanneer het 20 graden onder nul is, moet je toch je huidbarrière hydrateren en ondersteunen.”

Koop een fles van deze lotion van $ 10 om je voeten te allen tijde fris te houden voor de pedicure.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.