Alicia Keys deelt hoe je huidverzorging kunt focussen op zelfzorg

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Alicia Keys heeft altijd een gecompliceerde relatie met haar huid gehad. Ze had last van acne tijdens haar tienerjaren en twintiger jaren, en verborg haar zorgen over haar huidskleur achter make-up. Maar naarmate ze ouder werd en zich meer concentreerde op het zorgen voor zichzelf en het beheersen van haar stressniveaus, merkte ze een enorm verschil in haar huid.

“Wat ervoor zorgde dat mijn huid zo reageerde, was een aantal dingen”, zegt Keys. “Natuurlijk stress, ik dronk absoluut niet genoeg water, dus ik heb dat zeker in mijn leven veranderd. Maar ik denk dat het vooral de energie was die ik om me heen toeliet en een heleboel toxiciteit en giftige energieën waren een soort van in mijn cipher, in mijn cirkel. En toen ik me realiseerde dat ik de keuze had om van die dingen af ​​te komen en gewoon te zeggen: ‘Dit is niet goed voor mij’, merkte ik echt een grote verandering in hoe mijn huid begon te reageren op de stress die ik voelde in mijn leven.”

Zoals Keys ontdekte, is de stress/huidverbinding echt. Als je gestrest bent, maakt je lichaam meer cortisol aan, wat je talgklieren kan stimuleren en tot puistjes kan leiden. Hoge stressniveaus kunnen ook hormonale veranderingen veroorzaken die de huidbarrière verstoren en roodheid en irritatie veroorzaken. Dus werken aan het verminderen van je stress kan een enorm verschil maken in hoe je huid eruitziet en aanvoelt.

Het erkennen van deze relatie tussen algeheel welzijn en huid was de aanleiding voor de met een Grammy bekroonde zangeres om Keys Soulcare te lanceren, een huidverzorgingslijn die is geworteld in zelfzorg. ze zijn schoon en al deze geweldige dingen”, zegt Keys. “Maar er zijn ook mantra’s en affirmaties op elke fles die voortkwamen uit die ervaringen in mijn leven waar ik me realiseerde dat ik de energie om me heen kon kiezen. En ik kon me ook roepen wat ik wil. Een van mijn favoriete affirmaties op de Sage + Oat Milk Candle ($ 39) is: ‘Ik schijn op volle wattage.’ En dat is een herinnering om niet terug te trekken of in te houden.”

Om haar stressniveaus te verminderen, neemt Keys de tijd om ervoor te zorgen dat haar dagelijkse huidverzorgingsroutine meer is dan alleen een haast om producten te gebruiken – ze gebruikt de ervaring om haar huid te voeden en tegelijkertijd haar ziel te voeden. Met dat in gedachten draait het bij Keys Soulcare om het veranderen van routine in een ritueel om die vijf minuten in de ochtend zelfzorggericht en speciaal te maken.

“Voor mij ga ik zeker door mijn ochtendroutine en ik zal elke bevestiging op elke fles bekijken en ik zal het hardop zeggen”, zegt Keys. “Ik zal er een kiezen die ik echt nodig heb. Zoals op de exfoliator staat: ‘Ik ben gelaagd, complex en goddelijk’, en dat geeft me gewoon toestemming om gelaagd, complex en goddelijk te zijn – wat iets moois is Soms heb je gewoon toestemming nodig om te voelen hoe je je voelt en te zijn wie je bent, en dus maakt dat stukje deel uit van het proces van het creëren van een klein ritueel in je dagelijkse routines.’

Door opzettelijk binnen onze routines te blijven, hoopt Keys dat we allemaal de tijd nemen om ons te concentreren op wat ons echt een goed gevoel geeft. “Je kunt dingen op je huid doen, maar als je je niet goed voelt, maakt het echt niet uit”, zegt ze.

Dit is iets dat je met elk product kunt oefenen, maar als je de volledige Soulcare-ervaring wilt, shop dan hieronder enkele van de nieuwste producten van het merk.

Keys Soulcare Voedende Reinigingsbalsem

Keys Soulcare Nourishing Cleansing Balm – $ 30,00

Het belangrijkste dat Keys met haar huid doet, is haar gezicht elke avond wassen. “Een van de dingen die ik graag gebruik, is de reinigingsbalsem. Het is echt geweldig’, zegt ze. “Het is zo luxe. Er zit houtskool in, er zit sheaboter in en er zit manukahoning in.” Ze houdt ervan om haar huid mooi en schoon te maken terwijl ze gehydrateerd aanvoelt. Haar huid “voelt alsof hij niet is ontdaan van al het goede. Het is echt een geweldige routine aan het einde van de dag.”

Keys Soulcare Let Me Glow Illuminating Serum

Keys Soulcare Let Me Glow Illuminating Serum – $ 26,00

Keys houdt van dit prachtige serum. Het heeft een beetje een glans en vormt de perfecte basis om je dag te beginnen. “Ik vind het heerlijk om het op zichzelf vers op mijn huid te dragen en misschien, als ik dat wil, voeg ik een beetje blos toe of een beetje mascara of iets dergelijks”, zegt ze. “Het bevat ook niacinamide, wat vitamine B3 is, dus het beheert je puistjes en bevordert een gelijkmatige teint.”

Keys Soulcare Tranquil Essence

Keys Soulcare Tranquil Essence – $ 25,00

“We hebben ook iets dat de Tranquil Essence wordt genoemd, dat met rozen doordrenkt is”, zegt Keys. “Het is een toner en het brengt echt vocht in de huid, maar kalmeert en kalmeert ook. Het heeft aloë, heeft bamboe, het heeft suikeresdoorn – die is echt mooi.’

Keys Soulcare Rich Skin Transformation Cream

Keys Soulcare Rich Skin Transformation Cream – $ 30,00

Deze crème is een dikkere versie van de originele Skin Transformation Cream van het merk ($ 32). “Onze originele huidtransformatiecrème werkt ongelooflijk goed, maar is vrij dun. En deze heeft een iets rijker gevoel als mensen dat prettig vinden”, zegt Keys. “Er zit ook bakuchiol in, wat mijn favoriete woord is om ooit te zeggen – zoals, bakuchiol is het coolste woord dat ik ooit heb gehoord. Het is een botanisch alternatief voor retinol, dat zo goed is in het verbeteren van de helderheid en textuur van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en dergelijke.” Het bevat ook malachiet (een andere coole naam), een kristal dat helpt de geest te zuiveren en te kalmeren.

Keys Soulcare Troostende Balsem - Groot Formaat

Keys Soulcare Troostende balsem – groot formaat – $ 24,00

‘Ik ben een zelfverklaarde lippenbalsemsnob’, zegt Keys. “Ik ben echt dol op het juiste type lippenbalsem. Ik wil dat het echt goed voelt. Ik wil dat het lang meegaat als ik het op mijn lippen leg. Ik wil me gewoon gehydrateerd voelen. Ik wil niet over twee minuten terug moeten gaan om hem weer om te doen.” Dus besloot ze een jumbo-maat van haar geliefde Comforting Balm te lanceren.

Shop meer goodies van Keys Soulcare.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.