9 leuke seksspelletjes om dingen spannender te maken in 2022

Eiedereen interpreteert seks anders, maar als een rol in de zak voelt als een gechoreografeerde routine om een ​​orgasme te bereiken of een karwei zoals de afwas doen of de vuilnis buiten zetten, is het misschien tijd om dingen te veranderen. Net als videogames hoeven seksgames niet uitsluitend doelgericht te zijn. Een leuk seksspel is bedoeld om je te helpen je plezier te diversifiëren (en je misschien zelfs een beetje aan het lachen te maken).

Nu, ik heb het niet over Truth or Dare, of Seven Minutes in Heaven, of wat ik denk dat een heel kort rondje Spin the Bottle zou zijn. Er zijn zoveel online bronnen, speelgoed en hulpmiddelen om je seksleven te gamificeren, waardoor alle onderdelen van de seksuele responscyclus echt tellen. Verdorie, er zijn zelfs enkele leuke opties als je nu alleen games voor één speler speelt. Hieronder zeven manieren om het ‘spel’ in seksspel te benadrukken met leuke spelletjes.

9 leuke seksspelletjes om met je partner (of jezelf) te spelen

Leuke seksspelletjes voor koppels

1. CalExotics EmojiGasm-dobbelstenen

Als jij en je partner niet weten waar ze moeten beginnen, is CalExotics Emojigasm Dice ($ 9) een super niet-intimiderende (lees: schattige) manier om erachter te komen waar de nacht je naartoe moet brengen. Met elke dobbelsteen die lichaamsdeel, actie en locatie vertegenwoordigt, zul je zeker geluk hebben met deze vrienden.

2. Startkaarten voor seks- en relatiegesprekken “Gebruik je mond”

Nu we niet van een ouderwets spelletje strippoker houden, maar deze “Use Your Mouth” -kaarten ($ 25), samengesteld door seksuoloog Shamyra Howard, zijn LCSW geweldig als je verlangens wilt verkennen met een nieuwe (of beter nog, oud!) partner. Het bevat een stapel van 50 open vragen over seks en relaties die voorbestemd zijn om jullie beiden dichter bij elkaar te brengen. Vind leuk manier dichterbij.

3. Een op afstand bestuurbare vibrator

Haal je speelgoed uit je speelgoeddoos! Je kunt een andere draagbare vibrator naar keuze gebruiken, maar iets dat op afstand kan worden bediend is ideaal.” ‘, zegt seksuoloog Jess O’Reilly, PhD. “Maak een wedstrijd om te zien wie het meer afleidend vindt, bijvoorbeeld, kun je een vergadering doorzitten? Winnaar krijgt een speciale sexy verrassing naar keuze.”

4. Loopy Date Night Box

Voor je volgende game-avond of date night in, alleen voor volwassenen, kun je dit bordspel uitproberen. Het is ontworpen om stellen te helpen hun band te versterken, zowel in als buiten de slaapkamer. Er zijn al je normale bordspelcomponenten, inclusief kaarten, een spinner en je klassieke satijnen blinddoek… *knipoog knipoog*

Seks positie spellen

5. Kinkly’s geslachtspositiegenerator

Soms, hoe dieper in een relatie, hoe meer je in een gecertificeerde seksroutine komt – een serie bijna gechoreografeerde bewegingen die traditioneel werken, of uiteindelijk gewoon hun glans verliezen. Als je het gevoel hebt dat de vonk weg is, heeft Kinkly een geslachtspositiegenerator die je kunt filteren op positietype, erogene zonestimulatie, mobiliteit en accessoires. Sluit je plezier aan en kijk wat er naar boven komt!

6. Een jaar seks! Seksuele Positiekaarten

Daag jezelf uit voor een jaar seks en 50 nieuwe posities met dit op Kama Sutra geïnspireerde spel kaarten. Ze zijn een gemakkelijke manier om het in de slaapkamer pittig te houden en garanderen je elke avond een ander avontuur.

Gratis seksspelletjes

7. Wiel van voorspel

Wheel of Foreplay is een waar circus van creatieve seksideeën, waarbij een virtueel wiel en verschillende gamepakketten worden gebruikt om kleine uitdagingen te bieden. Afhankelijk van de aard van je seksuele dynamiek (lange afstand, solo-seks, wat dan ook) krijg je verschillende prompts. Ik heb net een kaart gekozen uit het Some Like It Hot-pakket. “Zet een streamingdienst aan en speel de laatste show die je hebt gezien”, staat er. “Je partner moet orale seks hebben tijdens de openingsscène van de show.”

Het lijkt een onbetrouwbare manier om de Sailor Moon themalied, maar ik hou van de moed.

8. Netflix en Strip

Wat bronnen betreft, heb je hiervoor alleen Netflix of een ander streamingplatform nodig. Makkelijk, toch? Dit spel is vrij eenvoudig. Jullie kiezen elk een ander woord dat met enige regelmaat moet voorkomen tijdens de show.

“Als uw geselecteerde woord bijvoorbeeld ‘ja’ is, verwijdert u elke keer dat u het hoort een kledingstuk van uw partner”, zegt Dr. O’Reilly. “Als ze ‘nee’ als hun toverwoord selecteren, ontnemen ze je één artikel elke keer dat ze het horen. Je kunt je woorden delen of ze geheim houden en je partner laten raden. Als je je woord niet aan je geliefde onthult , het maakt het ook gemakkelijker om vals te spelen – en een beetje valsspelen is in dit geval oké, zolang het maar speels en met wederzijdse toestemming is.”

9. Eforia

Eforia is een seksuele wellness-app met verschillende functies die bedoeld zijn om je in de stemming te brengen, maar een is vooral goed als je jezelf wilt opwinden tijdens solo-seks. De “play”-functie is in feite een smerig, zelfgekozen avontuurlijk rollenspel waarbij je teksten ontvangt van een denkbeeldig iemand, gebaseerd op een bepaald erotisch verhaal. Ik heb het net uitgeprobeerd (voor journalistiek) en het werd zo intens dat ik letterlijk mijn telefoon omdraaide toen mijn kamergenoot de keuken binnenliep. Laten we… verder gaan, zullen we?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.