8 Solo-seksspeeltjes die bewijzen dat zelfgenoegzaamheid zelfzorg is

PZelfliefde beoefenen begint en eindigt niet met bubbelbaden, ochtendmeditaties en het herhalen van positieve affirmaties in de spiegel. Het gaat, nou ja, eigenlijk vereist ook zelfplezier – als je het aan gecertificeerde sekstherapeut Jacqueline N. Mendez, LMFT vraagt.

“Zelfliefde en zelfzorg gaan over het koesteren van jullie allemaal, wat de sensuele en seksuele kant van jou moet omvatten”, zegt Mendez. “Het is essentieel omdat het gaat om zorgzaam en liefdevol” alle van jou. “

We weten, we weten dat het onderwerp zelfplezier lastig kan zijn om te navigeren – vooral als je nieuw bent in de seksuele welzijnswereld – daarom hebben we Mendez gevraagd om ons een deskundig overzicht te geven van hoe je jezelf de liefde en plezier dat je verdient.

Het eerste wat ze wil dat je onthoudt? Om een ​​​​seks-positieve mindset te behouden, wat helpt om de druk weg te nemen en je in staat stelt om zelfliefde op een dieper niveau te verkennen. “Sekspositief zijn gaat niet over functionaliteit of orgasmes”, zegt ze. “Het gaat erom volledig betrokken te zijn bij jezelf – lichaam, hart, geest, ziel – en erotiek te zien als levensenergie zelf. Sekspositiviteit gaat over nieuwsgierigheid en acceptatie, niet alleen van je partner, maar vooral van jezelf.”

En als speelgoed iets is waar je nieuwsgierig naar bent, helpt het om er een te selecteren met een vergelijkbare sekspositieve ethos, zoals JimmyJane™, die al zijn speelgoed concentreert op het principe dat iedereen een schaamteloos zelfplezier verdient ervaring met een verscheidenheid aan opties om aan uw specifieke behoefte aan zelfliefde te voldoen (denk aan: speelgoed, massagekaarsen, vibrerende slipjes en vrijwel alles wat u maar kunt bedenken).

“Sta open voor wat goed voor je voelt”, zegt Mendez – terwijl je de verzameling zelfplezierspeelgoed hieronder bekijkt – en pak er een (of een paar) voor 20 procent korting met code GOED20exclusief voor Well+Good-lezers.

Blijf scrollen om het seks-positieve solo-speeltje te vinden dat je zelfliefde-routine naar een hoger niveau tilt.

FORM 2 PRO™ — $170,00

Klaar om echt avontuurlijk te worden? Kies tussen vijf verschillende vibratiestanden en intensiteitsniveaus met dit kleine maar krachtige speeltje met een ontwerp met twee motoren dat krachtig masseert en knijpt naar jouw specifieke voorkeur. Bovendien wordt het geleverd met een magnetisch USB-oplaadsnoer om het oplaadproces veel sneller te maken.

CHROMA™ — $125,00

Een solide starter voor beginners, CHROMA ™ is een slanke, hoogwaardige bullet met vijf vibratiemodi en intensiteitsniveaus. Dit apparaat voor onderweg is gemaakt van schoon, niet-poreus aluminium en is een must-have voor je zelfliefde.

En als je helemaal nieuw bent op het gebied van zelfgenoegzaamheid, houd dan deze tip van Mendez in gedachten: “Veel cliënten die ik zie die geen zelfgenoegzaamheid hebben, beginnen met het aanraken van niet-genitale lichaamsdelen met de bedoeling te ontdekken wat goed voelt. en open blijven staan ​​om iets nieuws te ontdekken”, zegt ze.

CHROMA SLEEVE 2™ — $ 25,00

Geef je hoogwaardige bullet een feel-good, look-good outfitwissel. Deze latexvrije, waterdichte siliconen hoes – die in drie verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar is – zal een leuke draai geven aan je originele ervaring, zodat je nog meer kunt experimenteren en ontdekken tijdens je reis naar zelfliefde.

DUAL GRIPP™ — $135,00

Omdat we allemaal verschillende lichamen hebben die op verschillende manieren op plezier reageren, leren we over uw lichaam is een belangrijke stap wanneer u gaat winkelen voor uw speelgoed naar keuze voor volwassenen. “Zelfgenoegen is als sneeuwvlokken – we zijn allemaal uniek in hoe we het doen”, zegt Mendez.

Om jezelf beter te leren kennen, probeer deze vibrator met een vingerhouder voor een gemakkelijkere, slipvrije grip tijdens je solo-tijd en een ontwerp met dubbele motor dat zich tegelijkertijd richt op de clitoris en de g-spot, zodat je kunt doe minder werk, met meer plezier… als je begrijpt wat we bedoelen.

APEX™ — $200,00

Dus je bent op zoek naar iets met meer hoogwaardige functies? Zoek niet verder dan de Apex™, die vier krachtige motoren, drie zuigpatronen, zeven tongbewegingspatronen, 10 vibratiepatronen en een handvat voor g-spot-stimulatie heeft. Ja, je kunt echt alles hebben.

GEBOGEN GRIPP™ — $135,00

Met strakke contouren en een gebogen punt kan deze vibrator worden gebruikt om het voorspel met een partner op te fleuren of tijdens je een-op-een tijd met jezelf.

Tip van Mendez? Beschouw zelfplezier als het voorspel tot het voorspel. “Zelfbehagen gaat over een goede minnaar voor jezelf zijn”, zegt ze. “Je kunt geen goede minnaar in iemand anders verwachten als je niet eerst je eigen grote minnaar kunt zijn.”

MINI CHROMA™ — $135,00

Degene die je heeft verteld dat de maat belangrijk is, heeft nog nooit dit discrete maar krachtige speelgoed voor onderweg gebruikt. Het heeft een gebruiksvriendelijke afstandsbediening waarmee u kunt schakelen tussen zeven vibratiestanden en drie intensiteitsniveaus totdat u degene vindt die voor u werkt, ongeacht wanneer of waar de stemming u treft.

MINI CHROMA SLEEVE ™ — $ 25,00

Als je eenmaal in je groove bent geraakt, verander je dingen met je solo-speeltijd door deze superzachte en flexibele siliconen hoes – die ook latexvrij en ftalaatvrij is – over de MINI CHROMA™-kogel te schuiven en wie weet heb je heb zojuist je nieuwe favoriete manier van zelfplezier ontdekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.