8 beste gesprekskaartspellen om te spelen in 2022

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Het jaar is 2022, en we zijn allemaal dus over het praatje. Dat gezegd hebbende, met de winterkou die nog steeds aan onze neuzen knaagt (en overal elders), klinkt uitgaan in de stad op dit moment niet als een leuke optie. De oplossing? Gesprekskaartspellen.

Verhalen vertellen, herinneringen ophalen en de grote vragen beantwoorden die verder gaan dan de ‘Hoe is je dag?’ en “Hoe is het weer?” zijn de beste manieren om iemand te leren kennen. Gelukkig zijn er een hele reeks op vragen en gesprekken gebaseerde kaartspellen die je bij de hand kunt houden voor een gezellig etentje thuis, in je tas kunt stoppen om mee te nemen op een date, of virtueel via FaceTime of Zoom kunt spelen. Of je nu met een partner bent met wie je al jaren samen bent, een groep nieuwe vrienden en vreemden, je beste vrienden, familie of een combinatie van allemaal, deze spellen zullen je aan het lachen, denken, tranen en geheim-morsen in een mum van tijd.

In tegenstelling tot de klassieke ijsbrekers die teruggrijpen op de begindagen van de happy hours van Google Meets, wekken deze decks boeiendere gedachten op die u helpen uw bedrijf echt te leren kennen. Geen “twee waarheden en een leugen” hier. Klaar om diep te gaan? Scroll naar beneden om de beste gesprekskaartspellen te kopen om je gezellige winternacht op te fleuren.

De beste gesprekskaartspellen

Waar moeten we beginnen, een spel vol verhalen – $ 40,00

Van de presentator van de populaire dating- en relatiepodcast met dezelfde naam, ‘Waar moeten we beginnen’, heeft Esther Perel dit spel gemaakt om de grote verhalen te vertellen. Omdat elke vorm van gezonde relatie is gebaseerd op het vertellen van verhalen, bouwen de kaarten intimiteit en verbinding op door je te laten praten over de gebeurtenissen en ervaringen die zelden naar voren komen in het dagelijkse gesprek.

We zijn niet echt vreemden kaartspel – $ 25,00

In de afgelopen jaren is dit op vragen gebaseerde spel zo populair geworden dat je zelden naar een huisfeest of diner kunt gaan zonder dat iemand de beruchte rode doos tevoorschijn haalt. Het doelgerichte kaartspel maakt zinvolle gesprekken en het opbouwen van relaties mogelijk met drie verschillende niveaus voor een diepere verbinding met wie er ook in de kamer is. Ze hebben zelfs uitbreidingspakketten voor stellen, gezinnen en meer.

Eigenlijk nieuwsgierig: de originele Curiosity-editie – $ 25,00

Dit kaartspel in zakformaat is gemaakt om empathie op te wekken en te verspreiden en leidt tot gesprekken over de grote onderwerpen zoals iemands achtergrond, waarden en belangrijke kwesties zoals diversiteit, inclusie, het milieu en zelfs geestelijke gezondheid. Het is de perfecte katalysator om voorbij de small talk-fase te komen en iemand echt te leren kennen.

Convo en Chill – $ 30,00

Deze game is gemaakt om mentaal spannende, diepe gesprekken te stimuleren en aan te wakkeren en is perfect voor feesten, ontmoetingen met vrienden en zelfs dates. De vraagkaarten omvatten onderwerpen als “Moet uw partner uw telefoon gebruiken?” tot “Wat is erger: fysiek of emotioneel vreemdgaan?” en “Zou je 5 jaar in de gevangenis zitten voor $ 10 miljoen?”

Snel – $ 19, 00

Dit snelle gezelschapsspel voor volwassenen is niet iets om met je grootouders te spelen. De vragen zijn leuk, sappig en volledig NSFW, waardoor ze geweldig zijn voor feesten, spelavonden en drinksessies.

Ik wou dat ik het niet wist – $ 20,00

Van de makers van het favoriete spel van fans, What Do You Meme? komt dit uitdagende trivia-spel. Om te beginnen trekken spelers om de beurt “een trivia-kaart terwijl de rest van de groep concurreert om te raden welk antwoord correct is. Zodra iedereen het geraden heeft, onthult de rechter het juiste antwoord en kent een punt toe aan degenen die het juiste hebben gekozen.”

For The Girls: The Ultimate Girls Night Party Game – $ 25,00

Met bijna 8.000 vijfsterrenrecensies op Amazon, is dit kaartspel met 500 kaarten alles wat je nodig hebt voor de perfecte meidenavond. Om te spelen, begint degene die de meeste Instagram-volgers heeft door de dobbelstenen te gooien en vervolgens een kaart uit het overeenkomstige gekleurde kaartspel te kiezen. Er wordt gelachen wanneer de speler (of de groep) de activiteit op de kaart leest en uitvoert.

Off-topic feestspel voor volwassenen — $ 40,00

Laat je hersenen stromen met dit creatieve kaartspel dat perfect is om met familie of vrienden te spelen. Het is snel en geweldig om je scherp te houden, korte aandachtsspannes en hilarische avonden vol plezier.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.