Advertisement

3 huidopties om te ontvangen tijdens schoonheidskortingen op drie schepen

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

We houden van Three Ships Beauty omdat het prachtige schoonheidsproducten maakt op basis van planten en mineralen die echt werken. Bovendien zijn alle merkverpakkingen recyclebaar en gebruiken formules zoveel mogelijk gerecyclede schoonheidsingrediënten (denk aan: wilgenbastextract van houtmolens).

Nu tijdens het Memorial Day-weekend kun je Three Ships Beauty met korting kopen. Koop twee producten om 20 procent korting te krijgen of koop er drie of meer om 25 procent korting te krijgen. Om u te helpen erachter te komen waar u moet beginnen, hebben we een gecertificeerde dermatoloog Ivy Lee, MD uit Pasadena, Californië, die het merk bekijkt en de producten kiest waarvan zij denken dat ze er het beste uitzien op basis van hun actieve ingrediënten. Koop haar opties hieronder.

3 items te krijgen tijdens deze Three Ships Beauty-korting

Refresh Papaya + Cleaner met salicylzuur

Three Ships Refresh Papaya + Cleanser met salicylzuur – $ 17.00

Aanvankelijk $ 22, nu $ 17 als je drie of meer items koopt

“Dit is een hydraterende en zachte exfoliërende reiniger met salicylzuur, een bèta-hydroxyzuur”, zegt Dr. Lee. “Salicylzuur helpt de poriën te reinigen in een huid die gevoelig is voor acne en is zacht genoeg om de normale huid routinematig te exfoliëren.” Salicylzuur is afgeleid van Aspen-schorsextract en de formule bevat ook hydraterende glycerine.

Three Ships Dream Bio-Retinol + Shorea Butter Nachtcrème

Three Ships Dream Bio-Retinol + Shorea Butter Nachtcrème – $ 27,00

Aanvankelijk $ 35, nu $ 27 als je drie of meer items koopt

“Retinol is een krachtig ingrediënt tegen veroudering dat helpt de huidskleur te verbeteren, verkleuring te verminderen en collageen te stimuleren”, zegt Dr. Lee. “De milde hydraterende ingrediënten van sheaboter en squaleen verbeteren de tolerantie van retinol, dat, als het alleen wordt gebruikt, irriterend kan zijn. De combinatie van deze ingrediënten moet zorgen voor een lekker verfrissende en hydraterende nachtcrème die geschikt is voor dagelijks gebruik.”

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.