2 huidverzorgingsproducten om in de auto te bewaren

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Er zijn bepaalde benodigdheden die je altijd in je auto moet hebben, zoals je kenteken, een reservewiel en startkabels. Maar er zijn ook twee huidverzorgingsproducten waarvan een dermatoloog zegt dat ze thuishoren op diezelfde lijst met must-haves in het middenconsole: SPF en genezende zalf.

In de eerste plaats is zonnebrandcrème een must. Als je ooit die virale beelden van huidbeschadigingen van vrachtwagenchauffeurs hebt gezien, weet je waarschijnlijk al dat je autoruiten niet opgewassen zijn tegen de UV-blootstelling waaraan je op de weg wordt blootgesteld – wat betekent dat je jezelf moet wapenen met een beetje extra bescherming. “Ik denk gewoon dat we onze handen, onze nek en onze borst vergeten als we rijden”, zegt Shirley Chi, MD, een gecertificeerde dermatoloog in Zuid-Californië. Om die reden zegt ze dat het goed is om een ​​soort SPF in de auto te bewaren. “Ik heb een zonnebrandcrème voor lippenbalsem en ik heb een crèmekleurige zonnebrandcrème voor het lichaam”, zegt ze. Je kunt elke formule kiezen die je wilt, maar zorg ervoor dat je hem overal toepast waar de zon kan schijnen, inclusief je gezicht, borst en de rug van je handen.

Het kan ook handig zijn om een ​​alles-in-één zalf (zoals vaseline of aquaphor) bij de hand te hebben om alle vervelende huidproblemen te bestrijden die zich voordoen terwijl je op de openbare weg bent. “Het is zo handig, want je weet maar nooit – je kunt een snee in het papier krijgen of je lippen kunnen superdroog worden”, zegt Dr. Chi. “En soms, als je je masker afzet in de auto, heb je een schaal op je kin… dus wat ik doe is dat ik gewoon een beetje vaseline of een beetje Aquaphor neem en dat wrijf ik dat gewoon weg.” En omdat deze zalven op olie zijn gebaseerd, kunnen ze ook super handig zijn bij het verwijderen of bijwerken van make-up terwijl je onderweg bent. Hoewel deze “Zwitserse legermessen voor huidverzorging” u misschien niet kunnen helpen een band te verwisselen of uit een snelheidsboete te komen, kunnen ze wat betreft uw huidskleur vrijwel alles doen.

Aquaphor – $ 14,00

Deze op petroleum gebaseerde zalf is geweldig als lipbevochtiger, handcrème, voetcrème voor droge, gebarsten voeten, kleine wondverzorging en nog veel meer.

Lees meer over het beste type zonnebrandcrème dat u voor uw huid kunt gebruiken:

B

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.