18 geluksverhogende producten Well+Good Editors gekocht in februari die de meeste vreugde opriepen

Vorige maand deelden W+G-medewerkers alle dingen die we kochten die ons geluk brachten. En hoewel we niet per se nodig hebben spullen om ons naar een helderder hoofd te brengen, vertelde een geluksexpert ons in november dat soms het hebben van een paar materiële goederen – of ‘geluksgadgets’, zoals ze ze noemt – om te koesteren, ons humeur kan helpen verbeteren. En aangezien de dagen nog steeds kort zijn, de lucht nog steeds humeurig en grijs, en we ver verwijderd zijn van die zomervakantieplannen die we in ons hoofd hebben opgesteld, is het begrijpelijk dat je wat vreugdevolle goederen aan je winkelwagen wilt toevoegen.

Neem een ​​kijkje bij enkele van de ‘geluksgadgets’ die Well+Good in februari kocht – en misschien ben je net genoeg geïnspireerd om er zelf een te kopen (als je wilt!).

De dingen die ons deze maand het gelukkigst maakten

Magische lepel (verscheidenheid van 4 stuks) — $ 39,00

“Oproep aan alle kinderen in hun hart! Magic Spoon is er op de een of andere manier in geslaagd om mijn verlangen naar ontbijtgranen een minder zoete realiteit te maken. Allergeenvriendelijk en eigenlijk lekker, ik raad aan om te beginnen met een variëteitspakket en dan opnieuw te bestellen, en je te abonneren op degene die je het leukst vindt. En als je ze allemaal evenveel liefhebt, is het geen schande om ze allemaal opnieuw op te waarderen.” — Catie Jaffe, groeimarketingmanager

Winkel nu

vlieg door jing

Fly By Jing Zhong-saus – $ 15,00

Ik heb Fly By Jing’s Zhong-saus op gedaan alles. Als er iets is dat me het gelukkigst maakt, is het smaakvol, smakelijk eten, en deze saus is daar een middel voor. Ik leg het op mijn gebakken ei-en-avocado toast, pizza, gebakken zalm, Fly By Jing dumplings – noem maar op, deze saus zal het verheffen. Gisteravond heb ik wat gesmeerd op een eenvoudige en tragisch saaie gegrilde kip, en ik voelde me een culinair genie. De smaak is zoet, hartig en een beetje pittig; het is gemaakt met bruine suiker, champignons, knoflook, sojasaus, umami en heel veel kruiden. Ik zal hier altijd een potje van hebben (en de Fly By Jing’s Sichuan Chili Crisp saus) in mijn voorraadkast voor een instant zap van heerlijke smaak.

 

Winkel nu

sodastream

Sodastream Terra (hydratatiepakket) — $ 142,00

“Niets geeft mij zoveel vreugde als mijn Sodastream Terra. Ik ben dol op het maken van mijn eigen brouwsels – zoals verse grapefruit en rozemarijntakjes – in mijn glas bruisend water, en het neemt bijna geen aanrecht in beslag. Gehydrateerd = gelukkig. En waarom heb ik al die jaren de moeite genomen om een ​​miljoen pond verkwistende plastic waterflessen van de supermarkt naar huis te sjouwen?” —Betty Gold, senior voedselredacteur

Winkel nu

Avene

Avène’ Tolerance Control Kalmerende huidherstelcrème – $ 35,00

“Vooral in deze tijd van het jaar is mijn huid zo droog als… ik weet het niet, zand? Een Brillo-pad? De hele westelijke regio van de Verenigde Staten? Hoe dan ook, daarom is de nieuwe herstelcrème van Avène een redder voor de winterhuid. Ik kan de hydraterende effecten bijna onmiddellijk voelen, en het minimaliseert zowel zichtbare schilfers en roodheid als mijn behoefte aan jeuk. Het is ook perfect voor mijn gevoelige, eczeem-gevoelige huid. Ik zou door kunnen gaan, maar ik ga in plaats daarvan opnieuw solliciteren.” —Alexis Berger, directeur levensstijl

Winkel nu

polijstbalk

Polijstbalk voor zachte services – $ 28,00

“Voorbij zijn de dagen van vervelende (en soms pijnlijke) bultjes op mijn huid (lees: billen). Deze polijststaaf is perfect voor het voorzichtig verwijderen van zweet, dode huidcellen of overtollige keratine zonder de huid te beschadigen. Na een paar dagen consequent gebruik, zag ik de verbeteringen in mijn huid waar ik al maanden naar op zoek was.” —CJ

Winkel nu

ilia

Ilia Lip Wrap Reviving Balm – $ 24,00

“Ik kan niet uitdrukken hoe levensveranderend een goede lippenbalsem kan zijn bij 30 graden weer. En deze lippenbalsem heeft ervoor gezorgd dat mijn lippen de afgelopen weken niet als een woestijn aanvoelen. Ik ben absoluut dol op de consistentie, die een beetje kleveriger en gladder is dan de meeste lippenbalsems. Toch blijft hij urenlang aan en voelt hij bijna winddicht aan. Bovendien heeft het een ton hyaluronzuur in zijn formule om de hydratatie echt te versterken. Ik breng meestal een paar lagen aan en ik ben goed voor de komende paar uur.” —Taylor Bell, senior commerciële schrijver

Winkel nu

brij

Mush gemengd pakket (6-pack) – $ 40,00

“Dus ja, het is technisch gezien gewoon koude havermout. Maar ik zie Mush graag als de glamping van havermout. Het is lekker, het bevat gezonde ingrediënten, de smaken zijn sterk, dus je hoeft geen extra toppings toe te voegen als je dat niet wilt, en omdat de haver koud (in plaats van heet) wordt geweekt, kun je meer genieten goede ingrediënten zoals zink, ijzer, calcium en magnesium.” —CJ

Winkel nu

Beyond yoga trui

Beyond Yoga All The Feels bijgesneden raglantrui – $ 79,00

“Ik ben verliefd op de leggings van Beyond Yoga, maar dit sweatshirt? Ik draag het overal. Uit met vrienden, op de bank, de hond uitlatend, soms zelfs onder mijn skislabbetjes. Het is gemaakt van die gekrulde, trendy bouclé-stof en het voelt alsof ik een wolk draag.” —Frankie Krempa, Commerce Editor

Winkel nu

espresso machine

Cafe AFFETTO Automatische espressomachine en -opschuimer – $ 730.00

“Ik hou van lattes…een latte (kon het niet helpen!). Maar ik ben ook geen barista, en daarom is deze automatische espressomachine met Wi-Fi-mogelijkheden (lees: je kunt hem bedienen via een app op je telefoon) een echte redder in nood voor het brouwen van mijn favoriete ochtendbev zonder zorgen dat ik’ Zal een enorme puinhoop maken en waarschijnlijk ook iets breken. Ik giet gewoon espressobonen in de bovenkant van de machine, druk op een knop en – voilà – espresso van cafékwaliteit is klaar. Gecombineerd met gestoomde melk uit de bevestigde opschuimarm heb ik binnen enkele minuten een fancy latte. Het kan ook geen kwaad dat de machine er superchique uitziet op mijn aanrecht.” —AB

Winkel nu

pure wijn

PureWine ‘The Wand’ (3-pack) — $12.00

“Een glas wijn in de avond is een van de eenvoudigste geneugten van het leven. Dat wil zeggen, tenzij u onmiddellijk maagklachten krijgt, uw huid rood wordt of u wakker wordt met hoofdpijn. Deze PureWine Purifier Sticks werken om histaminen en sulfaten snel en effectief te verwijderen met een paar keer roeren, wat sommige mensen hoofdpijn kan bezorgen. Ik weet dat het als magie klinkt, en eh, dat is het ook, ook al is het maar een placebo-effect.’ —CJ

Winkel nu

moderne heks tarot

Het moderne heks Tarot-deck – $ 20,00

“Ik beoefen tarot sinds 2019 en ik voel me zo gelukkig wanneer ik een kaart trek – omdat ik er zeker van ben dat de energie van de kaart me zal helpen door te gaan wat ik ook doormaak. Bovendien kan ik door de diversiteit van de kaarten (huidtinten, outfits, vibes) mezelf meer zien in dit deck dan in het traditionele Rider-Waite-deck. En dat op zich geeft me een extra geluksboost als ik voor mezelf een reading doe.” —Natalie Arroyo Camacho, lifestyleschrijver

Winkel nu

biom

Biom Startpakket voor allesreiniging – $ 35,00

“Je weet dat je een bepaalde leeftijd hebt als je van schoonmaakproducten wordt dus onverklaarbaar blij. Maar stop deze biologisch afbreekbare doekjes in deze hervulbare bus en voel met mij wat vreugde.” —Samantha Leal, adjunct-hoofdredacteur

Winkel nu

hondenvoer op zondag

Zondags hondenvoer, USDA-rundvleesrecept – $ 75,00

Ik moest mijn oudere hond speciaal voer geven voor haar spijsverteringsproblemen, en dit maakte mijn jongere hond jaloers en ging in hongerstaking. Het drama! De enige manier waarop ik haar haar eten kon laten eten (waar ze al meer dan een jaar helemaal mee in orde is) is als ik de kom voor haar mond houd. Dus begon ik zondags hondenvoer te mengen, een aan de lucht gedroogd hondenvoer van menselijke kwaliteit. Spoiler alert: ze vond het geweldig. Kauwde het binnen enkele seconden op en wierp me meteen een blik toe die zei: “MEER.” Ik geef haar dit al een paar weken, samen met haar “saaie” hondenbrokjes, en ze is nog nooit zo blij geweest voor ontbijt en avondeten (en haar vacht is nog nooit zo glanzend geweest!). Het is zeker prijzig voor hondenvoer, daarom gebruik ik het als topper! Maar wat mijn honden gelukkig maakt, maakt mij gelukkig (behalve wanneer het mijn pantoffels zijn die hen gelukkig maken).

Winkel nu

kasjmier kush

Jongen ruikt Cashmere Kush-kaars – $ 34,00

“Geef me een superluxe ruikende kaars en ik ben een gelukkige kampeerder. Deze is fenomenaal, en het geeft me het gevoel dat ik mijn leven op een kleine manier bij elkaar heb.” —SL

Winkel nu

bed draden

Beddraden Limoncello 100% vlas linnen lakenset – $ 260.00

“Rollen in mijn boterzachte linnen lakens van Bed Threads maakte mijn winterslaap des te zoeter. Je kunt je bed uitrusten door je eigen bundel te bouwen of gewoon een paar lakens pakken en het hooi raken. Hoe dan ook, je zult je slaapspel verbeteren en elke ochtend gelukkiger wakker worden. Geloof me.” —Ali Finney, adjunct-hoofdredacteur, merkinitiatieven

Winkel nu

nopalera

Nopalera Cactusbloem Exfoliant – $ 32,00

“Ik ben verliefd op dit door Latinx opgerichte merk en alles wat ze maken, maar ik ben al aan mijn tweede bad van deze scrub en de lichte geur (om nog maar te zwijgen van de verzachte huid) maakt me super blij.” —SL

Winkel nu

snuisterij

Knickey laagbouw string – $ 17,00

“Als het op ondergoed aankomt, probeer ik altijd stijlen te vinden die zowel sexy als gemakkelijk te dragen zijn. En dit veelzijdige paar paste precies: ik kan het ene moment in dit ondergoed loungen en het volgende moment er een training in doen. Ik kan serieuze aerobe bewegingen zoals squats doen zonder dat ik zoveel moet aanpassen. Bovendien is het biologische katoen superabsorberend en helpt het echt om de dingen daar luchtig en koel te houden.” —TB

Winkel nu

vasanti

Vasanti BrightenUp! Peeling – $ 34,00

Ik ontdekte Vasanti zo’n zeven jaar geleden in een Birchbox en sindsdien gebruik ik het. Als iemand die honderden exfoliërende producten heeft getest, kan ik vol overtuiging zeggen dat dit een van de beste is. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera die de huid glad en gehydrateerd maakt, de dode huid zachtjes verwijdert zonder te irriteren, en de huid na elk gebruik helderder en gezonder maakt. Dit maakt deel uit van mijn wekelijkse ontspanningsroutine – ik gebruik Vasanti om te exfoliëren, gevolgd door een hydraterend masker en een paar uur Grey’s Anatomy. Hemel!

 

Winkel nu


Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.