17 beste zijden kussenslopen voor uw schoonheidsslaapje

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Slapen op zijden kussenslopen is een ongelooflijk luxe ervaring. En hoewel ze een investering vooraf kunnen zijn, kunnen ze een wereld van verschil maken voor uw haar en huid.

Vanuit het oogpunt van het haar is zijde zachter en minder absorberend dan katoen, wat betekent dat het minder waarschijnlijk is dat je lokken uitdrogen. “Zijde zorgt ervoor dat het haar gemakkelijk over de kussensloop kan bewegen zonder wrijving, waardoor de stijl op zijn plaats blijft”, vertelde Marnie Nussbaum, MD, een dermatoloog in New York City, eerder aan Well+Good. “Het zorgt er ook voor dat het haar zijn natuurlijke oliën behoudt en voorkomt kroezen en uitdroging.”

Sabrina Porsche, een haarstylist gevestigd in Los Angeles, zweert bij zijden kussenslopen. En soms, als haar haar echt in de war is, slaapt ze op zijden lakens voor het geval ze niet de hele nacht op haar kussen doorbrengt.

“Ik gebruik zijden kussenslopen, scrunchies en oogmaskers”, zegt Porche. Meestal slaapt ze ‘s nachts met een muts om haar stijl te behouden, maar als haar vriendje voorbij is, laat ze de muts vallen en vertrouwt ze op haar zijden kussensloop. ‘Ik wil niet dat hij mijn haar ingepakt ziet – tenminste nog niet, we zijn er nog niet.’ Ze zegt dat slapen met een zijden kussensloop haar stijl “vrijwel hetzelfde houdt. Ik ben geen wilde slaper en ik slaap vrijwel aan één kant, dus ik word wakker en mijn haar blijft behouden.”

De minder absorberende eigenschappen van zijde bieden ook voordelen voor uw huid. “Katoenen kussenslopen kunnen mogelijk vocht en hydratatie van huid en haar absorberen, waardoor de huid uitgedroogd raakt en fijne lijntjes zichtbaar worden”, zegt Dr. Nussbaum. “Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is, kan het verminderen van de wrijving tussen de huid en de kussensloop ook fijne lijntjes verminderen.”

Hoewel satijnen kussenslopen een meer kosteneffectieve optie zijn, als zijden kussenslopen binnen uw budget vallen, geven ze u het volledige haar en de huidvoordelen en voelen ze zich eerlijk gezegd zoveel beter.

Shop 17 van de beste zijden kussenslopen

Nest-beddengoed 100% zijde luxe kussensloop

Nest-beddengoed 100% zijde luxe kussensloop – $ 69,00 tot $ 79,00

Deze kussenslopen van Nest Bedding zijn gemaakt van 100 procent moerbeizijde en zijn ook doordrenkt met arganolie en aloë vera om je haar glad en glanzend te houden terwijl je slaapt. Deze koffer is verkrijgbaar in twee kleuren: parel (afgebeeld) en steen; en twee maten: standaard / koningin ($ 69) en koning ($ 79). Het is wasmachine- en drogerbestendig.

Kweepeer 100% moerbeizijde kussensloop

Kweepeer 100% moerbeizijde kussensloop – $ 40 tot $ 50

Deze kussensloop van moerbeizijde is van Quince, een direct-to-consumer retailer die het gemakkelijker maakt om te genieten van luxe stoffen tegen een betaalbare prijs. Het is verkrijgbaar in zes kleuren: marine (afgebeeld), champagne, ivoor, grijs blush roze en zwart.

Herb + Flora Morpheus Kussen

Kruid + Flora Morpheus-kussen – $ 80,00

Deze kussensloop is doordrenkt met koperoxide en helpt niet alleen je haar te beschermen, maar werkt ook om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het is verkrijgbaar in één maat en kleur.

Slip pure zijden kussensloop

Slip pure zijden kussensloop – $ 89,00 tot $ 110,00

Als je op zoek bent naar zijden kussenslopen in rijke kleuren, kies dan voor die van Slip. Ze zijn verkrijgbaar in acht geweldige kleuren, waaronder goud (afgebeeld), marineblauw, zwart, houtskool, zilver, karamel, roze en wit.

Mari Ann Zijden Charmeuse Kussensloop

Mari Ann zijden Charmeuse kussensloop – $ 125,00

Deze koning kussensloop is gemaakt van 100 procent charmeuse zijde en is gemaakt met aminozuren om de huid te verzorgen terwijl je slaapt. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw (afgebeeld) en champagne.

Nachtzijde Plus kussensloop

Nachtzijde Plus kussensloop – $ 50,00 tot $ 60,00

Als je wilt dat je kussensloop veelzijdig is, probeer dan deze optie van Night. De ene kant is gemaakt van 100 procent moerbeizijde en de andere is gemaakt van 100 procent rayon. Dit is perfect als je slaapt met een partner die de voorkeur geeft aan een ander type kussensloop, maar je toch wilt dat ze bij elkaar passen. Het is verkrijgbaar in twee formaten: standaard ($50) en king ($60); en drie kleuren: gunmetal (foto), wit en champagne.

Blissy Kussensloop

Blissy kussensloop – $ 90,00 tot $ 110,00

Deze handgemaakte kussensloop van Blissy is gemaakt van 100 procent moerbeizijde. Het is verkrijgbaar in drie maten: standaard ($ 90), koningin ($ 100) en koning ($ 110); en in vijf kleuren: goud (afgebeeld), wit, roze, zilver en zwart.

Gingerlily Beauty Box kussenslopen

Gingerlily Beauty Box kussenslopen – $ 80,00

Het is moeilijk om zijden kussenslopen in een dubbele maat te vinden, maar deze van Gingerlily wel. Het wordt geleverd in twin, full, queen, king en California king elk voor $ 80. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: nude (afgebeeld) en zilver.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.